Лозунги от протестите в София – 2020 г.

  • от Damyan
  • 30.11.2020
  • 1 Коментар

Заключение

Забележете, че съм скрил по-ясно открояващите се лица на протестиращите. Може би някои хора не биха искали да бъдат разпознати като участници в протестите. Все пак, политическите уволнения у нас не са рядкост.

Протестите в София затихнаха, а хората си седят вкъщи и се пазят от Коронавируса. Изобщо, човек ще си каже, че този вирус дойде дюшеш за властта. Някои министри ги дадоха курбан, но основната цел не беше постигната. Властта си е същата, както и прокурорът.

Дали е имало смисъл? Разбира се. Мисля, че всичките тези перипетии около протестите са едно невероятно трупане на опит за цяла България.

Видяхме кой какъв е и как действа властта в ситуация на социален форсмажор.

Видяхме и, че по време на протести властта се превръща в най-големия туроператор в България, докарвайки в своя подкрепа и „туристи“ от цялата страна.

Видяхме доброто и лошото ченге в лицето на властта. Първо биха и пръскаха със съмнителен лют спрей, а после подкрепиха народа и призоваха за диалог.

И най-лошото – видяхме как хората се обръщат един срещу друг. Докато един иска да протестира, друг бърза да се прибере вкъщи. А полицията умишлено наблюдава как народът се самоконфронтира.

И сега накъде? Как накъде? На избори с песен на уста!

… освен ако не ги отменят заради Covid-19. Нищо де… ще ги направим по-догодина!


П.П. Искаш ли и ти да напишеш такава история в haha.bg? Регистрирай се и напиши черновата от профила си. Ние ще редактираме материала, ще го публикуваме и ще се погрижим да достигне до хиляди читатели. А ти ще обереш славата!

За негово величество автора: Дамян Диамандиев Победител ВИП Админ
Направих този сайт. Пак заповядайте.
Етикети:, , , , , , , , , ,

Страници: 1 2 3 4 5 6

1 коментар на Лозунги от протестите в София – 2020 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *