Лозунги от протестите в София – 2020 г.

  • от Damyan
  • 30.11.2020
  • 1 Коментар

Срещу кого и какво протестираха хората в София през 2020 г.?

Видяхте, че хората искаха оставка, ама чия? Следващите снимки може би ще ви помогнат да си изградите някаква евентуална представа…

Тези две снимки показват главните герои във фокуса на протестиращите – човекът с пижамата и инструмента, както и генералната нагласа на хората, че властта и корупцията са достигнали абсолютно ниво.

Напрежението покрай главния ни прокурор започна още година по-рано като резултат от мистериозното избиране на същия. Той беше избран измежду един – избор, пред който жребиите на БФС изглеждат все едно Илон Мъск ги е правил.

На първата снимка имаме препратка към паразитния начин на налагане нормите на закона у нас.

На втората имаме нашия премиер и предпазните средства, които той може би ползва, за да се чувства защитен в тези смутни времена.

Третата снимка ясно показва посоката, в която е насочен протестът.

Хората негодуваха, че държавата се управлява неграмотно, не от професионалисти, а от подчинени. И негодуваха, по доста интересен и оригинален начин:

Забелязвате ли, че това са предимно млади хора, около 25 годишна възраст с лозунги, сътворени саморъчно? Това не са скъпите винили от 2000, 3000, 5000 лв, които ти връчват на слизане от автобуса. 🙂

Беше искрено.

Имаше създало се усещане, че сме достигнали такова държавно ниво, че прокуратурата се използва като така наречената „бухалка“ на олигархичните интереси:

… че това, което си постигнал, може да ти бъде отнето от днес за утре без абсолютно никакви препядствия и без право на защита.

… и ти нищо не можеш да направиш.

За негово величество автора: Дамян Диамандиев Победител ВИП Админ
Направих този сайт. Пак заповядайте.
Етикети:, , , , , , , , , ,

Страници: 1 2 3 4 5 6

1 коментар на Лозунги от протестите в София – 2020 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *