Лозунги от протестите в София – 2020 г.

  • от Damyan
  • 30.11.2020
  • 1 Коментар

Сериозната страна на протестите в София през 2020 г.

На протестите в София през 2020 г. имаше и доста лозунги, които се отличаваха с по-висока сериозност.

Протестиращите ясно заявиха, че те не са тези, които чупят държавата, а Европа трябва по-често да си отваря очите на изток по въпроси различни от събарянето на незаконни ромски постройки.

Много хора ясно заявиха, че биха искали да останат или отново да живеят в България.

Медиите бяха обвинени, че не отразяват качествено събитията, което честно казано си беше така в самото начало. След известно време обаче, някои телевизии рязко обърнаха курса поради неизвестни за мен причини.

А едно момиче, оказало се професионален катерач, се превърна в нещо като символ в един от дните на протестите. Тя изкачи фасадата на Министерски съвет, за да се настани удобно над централния вход и да направи фотоси на събитието. Отгоре тя надъхваше и агитираше протестърите, които пляскаха и пееха в тона, подаден от нея.

Интересен е фактът, че когато тя започна да се спуска обратно по фасадата, отдолу я чакаше кордон полицаи, готови да я арестуват за невероятната хулиганска проява, която е извършила – катерене. Тя обаче се спря на средата и като разбра накъде отиват нещата, просто се покатери обратно нагоре и зае предишното си място. Полицията остана с прът в уста. Както знаете, те не могат да се катерят.

За негово величество автора: Дамян Диамандиев Победител ВИП Админ
Направих този сайт. Пак заповядайте.
Етикети:, , , , , , , , , ,

Страници: 1 2 3 4 5 6

1 коментар на Лозунги от протестите в София – 2020 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *