Организиране на Събития в България

haha.bg разполага с агенция и фирма за организиране на събития и партита в София и на цялата територия на България. Да, за event management говорим – организиране на частни и публични събития и партиа, рождени дни, тийм билдинг, ергенски партита, момински партита, кръщенета, коледни партита, както и водене на сватби, изнесени ритуали, шоу програми, комедийни програми и други забавления и тържества. Водещ е добре познатият Дамян Диамандиев с над 50 индивидуални програми зад гърба си.

А може би ти трябва помощ за:

Какви събития организираме?

haha.bg не е традиционна агенция за организиране на събития. Ние вдъхваме живот на вашето мероприятие, като влагаме самосфал от професионализъм и нотка артистичност, за постигане на незабравимо изживяване, което не просто ще премине успешно, а ще бъде запомнено завинаги.

Можем да обслужим богата гама от поводи:

Корпоративни събития

 • Коледни партита
 • Летни партита
 • Тийм билдинг
 • Конференции и срещи
 • Изложби
 • Медийни прояви
 • Други

Социални събития

 • Рождени дни и юбилеи
 • Ергенски партита
 • Момински партита
 • Абитуриентски балове
 • Религиозни мероприятия
 • Годишнини и чествания
 • Ваканционни партита
 • Други

Водене на програми

 • Шоу програми
 • Комедийни програми
 • Сватби
 • Изнесени ритуали
 • Други

Казано другояче, възлагаш ни задачата и ние го организираме по начин, по който ти не се занимаваш с нищо, а същевременно ще се насладиш на събитието си на 100%. Можеш да разчиташ на нас за популяризиране на твоето мероприятие, за да достигне то до по-широка аудитория. Знаеш каналите, с които разполагаме, нали?

Предлагаме гъвкави решения за заплащане според възможностите на всеки, така че не просто да ти скъсаме джеба, а да организираме и реализираме събитието ти на правилната за теб цена.

Доволни хора от една гениална услуга…

Displaying DSC07275.jpg
Откриване на Le Chef, ул. Дубровник, гр. Варна.

Бихме искали да изкажем ОГРОМНАТА си благодарност към Дамян, Катрин и целия екип на хаха.бг. Имахме доста изисквания, времето не беше много, но професионализмът им си каза думата и дори не разбрахме кога успяха да организират нашето сватбено тържество и кръщене на дъщеря ни, изпипани до най-малкия детайл. С такива хора се работи лесно – усмихнати, лъчезарни и позитивни, готови да направят всичко за да изпълнят поетите ангажименти. И то по начин, който не само задоволи, но и високо надмина очакванията ни!

Изненадите, които ни бяха приготвили, атмосферата на самото тържество, отдадеността, умелото водене по развлекателен и забавен начин са само част от нещата, от които останахме очаровани.

За нас беше удоволствие да доверим този вълшебен момент именно на тях – препоръчваме с две ръце!
На целия екип – бъдете здрави и успешни, постигайте мечтите си и никога не спирайте да правите това, защото го умеете и Ви се получава по най-добрия начин! Сърдечно благодарим!


С уважеие и нескрита усмивка,
Дани и Лъчо

“Пръстен се дава за обич, пръстен се дава за вярност… Не, не… Това не е изнесен ритуал, който води Дамян. Той е далеч от клишето. Дамян ще разплаче от сантименталност всички гости, след това ще ги разплаче и от смях. Неговият почерк на водене е неусетно да прелива от силна, в още по-силна емоция.
На нашето сватбено тържество нямаше човек, който да не ни поздрави за отличния избор на водещ на изнесения ритуал. Всяка дума беше на мястото си, всичко беше толкова персонализирано, помислено и написано само за нас.

Всичко се получи леко и свежо, дори възрастните ни роднини се забавляваха истински.

Дамян написа за нас забавни персонализирани обети, които бяха толкова забавни, че настроението на гостите ни още преди вечерята беше в пик.

Безкрайно сме благодарни за този свеж, иновативен, емоционален и стойностен момент, който изживяхме на сватбения ни ден!
Личи си, когато някой прави нещо с голямо желание! Благодарим ти, Дамян.”

– Катрин Каспарян

организиране на събития ревю

Ергенското парти беше супер! За всичко беше помислено и нищо не липсваше 😃 . Силно препоръчвам! Спестява много грижи и загубено време в организация.

– Цветан Ефтимов

Най-бруталното ергенско парти! 3 дни се смазахме от пиене и купон, а програмата и местата бяха топ! Ако искате ергенското ви парти да е от друго измерение – взимайте го! Сега даже бих направил още няколко преди сватбата! 😁

– Борис Михайлов

Често задавани въпроси

Въпрос: Какво, аджеба, ще направиш повече от мен самия?
Отговор: Ще проучим аудиторията на твоето събитие, ще използваме широка мрежа от контакти и ще ти предложим най-правилната програма. Това можеш ли го? 😀 Най-важното е не просто да проведеш събитието, а то да бъде запомнено.

Въпрос: Защо да плащам за организиране на събитие, като мога да си го организирам сам?
Отговор:

 1. Най-вероятно няма да го свършиш толкова качествено и просто ще се съберете да ядете и да пиете.
 2. Ще ти отнеме сума ти време.
 3. Доста възможно е да ти излезе много повече пари.

Въпрос: Кои райони можете да покриете?
Отговор: Организираме събития на територията на цяла България.

Въпрос: Възможно ли е лично присъствие от ваша страна на събитието?
Отговор: Разбира се, особено ако мероприятието е по-мащабно.

Въпрос: Колко струва да ни организирате събитие?
Отговор: Зависи от събитието. Разполагаме с гъвкави планове за заплащане, така че услугата ни да е подходяща за всеки джоб.

Въпрос: Притеснявам се, че бюджетът за събитието ми е прекалено малък.
Отговор: Няма невъзможни неща. Сподели ни отдолу за какво иде реч…

Направи запитване за организиране на събитие

  Ако четеш това, значи си прескочил формуляра отгоре. Затова се върни там и направи запитване!