ФИФА забрани изкуствената засада. Съдържала глутен.

За Нас

Haha.bg е първата социална мрежа за вицове и смешни истории, само и единствено с цел смях и хумор. Всеки може да стане част от haha.bg и да публикува вицове и смешни статии на сайта НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Ако обичаш да четеш супер смешни вицове и желаеш да споделиш свой виц, това е мястото за теб. Ако обичаш смешните истории и всеизвестните резили от интернет пространството, то тук ще намериш сродни души закърмени с “В момента отваряме виното”, “Варненецът Йосиф Иванов”, “Бачи Кико” или просто “Изнасиленият Стоян от село Паскалевец”.

Haha.bg е създаден по идея на Дамян Диамандиев – млад ентусиаст с чувство за хумор. Първоначално, проектът започна във Фейсбук група за бързи вицове – Кеш Виц, където всеки месец най-харесваният виц бива награден със сертификат и парична награда. След това проектът бе разширен и пренесен в web пространството, както и в други социални мрежи, под името HAHA BG.

Регистрирай се

 

Присъедини се сега и стани част от потока на смеха. Публикувай вицове или забавни статии, лайквай, споделяй, коментирай, бачкай и имай!