10-те много смешни филми с БГ аудио

  • от Арменския поп
  • 26.10.2023
  • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
0Shares

От глупав по-глупавDumb and Dumber (1994)

IMDB Рейтинг: 7.3

От глупав по-глупав - Много смешни филми от 1994

“От глупав по-глупав” (Dumb and Dumber) е американска комедия от 1994 г., режисирана от Питър Фарели и Боби Фарели. Този филм е известен със своя непринуден и безцеремонен хумор, както и с невероятните комични изяви на Джим Кери и Джеф Даниълс в главните роли.

Филмът разказва историята на Лойд и Хари, двама изключително глупави приятели, които се отправят на пътешествие, за да върнат изгубен куфар на прекрасната жена на Лойд, Мери Суонсон. По време на това пътешествие те се забъркват в множество абсурдни и комични ситуации.

“От глупав по-глупав” се отличава с комични диалози, необичайни герои и непредсказуеми сцени. Джим Кери и Джеф Даниълс представят незабравими комични изяви и са способни да накарат зрителите да се смеят до сълзи.

Филмът става култов и е обичан от поклонниците на комедийния жанр. Той комбинира физическия хумор с диалози и се превърща в класика на комедийната кинематография. “От глупав по-глупав” остава любим, смешен филм, който се гледа с удоволствие от поколения зрители.

За негово величество автора: Арменския поп
Аз съм Арменския поп. Оплачи се, че да ти олекне…
Сподели за здраве и пари!
0Shares
Tags: , , , , , ,

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

2.3 3 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x