10-те много смешни филми с БГ аудио

  • от Арменския поп
  • 26.10.2023
  • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
0Shares

Аз, проклетникът – “Despicable Me” (2010)

IMDB Рейтинг: 7.6

Аз, проклетникът, смешни семейни филми

“Аз, проклетникът” (Despicable Me) е анимационна комедия от 2010 г., произведена от Illumination Entertainment. Този филм ни е любим, поради своите забавни герои и топлата история, която разказва.

Главният герой в “Аз, проклетникът” е Гру, суперзлодей с амбиции да извърши най-голямото престъпление в света – да открадне Луната. Обаче, тези планове се объркват, когато три сирачета – Марго, Едит и Агнес – влизат в живота му и променят всичко. Гру трябва да се справи с новите предизвикателства и отговорности, които идват с родителството, и се превръща от проклетник в грижовен баща.

Филмът съчетава комични сцени със сърдечни моменти и ни представя красива приказка за семейството и възможността за промяна. Гру, с неговите комични подвизи, се превърна в обичан анимационен герой, а жълтите миньони станаха икони на анимационната, комедийна културата.

Смесвайки хумор и топлина, “Аз, проклетникът” е филм, който може да се гледа както от деца, така и от възрастни и предлага множество смешни моменти, но и усещане за семейна топлина.

За негово величество автора: Арменския поп
Аз съм Арменския поп. Оплачи се, че да ти олекне…
Сподели за здраве и пари!
0Shares
Tags: , , , , , ,

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

2.3 3 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x