10-те много смешни филми с БГ аудио

  • от Арменския поп
  • 26.10.2023
  • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
0Shares

Борат – Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006)

IMDB Рейтинг: 7.4

Борат - смешни филми комедия

Борат – “Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan” (2006) е комедия със сатиричен характер, режисирана от Лари Чарлс и с участието на Саша Барон Коен в ролята на Борат Сагдиев – измислен гражданин на уж на Казахстан. Филмът е известен със своя хумор, който комбинира скрита камера със сатира върху американското общество и култура.

Борат е казахстански журналист, който пътува до САЩ, за да направи документален филм за американския начин на живот. През този процес той се забърква в смешни и провокативни ситуации и разкрива недостатъците и противоречията на американското общество.

Филмът съдържа много противоречиви и нецензурни елементи, но това е неговият стил и същност. “Борат” създаде вълна от дискусии и спорове, но също така се превърна в култов хит. Саша Барон Коен беше номиниран за няколко награди, включително “Оскар”, за своята роля в филма.

В допълнение към комичните сцени, филмът поднесе и социални коментари, които го направиха интересен и важен. “Борат” излага различни аспекти на културния стереотип и предизвикателства зрителя да размисли за своите предразсъдъци и виждания за другите.

За негово величество автора: Арменския поп
Аз съм Арменския поп. Оплачи се, че да ти олекне…
Сподели за здраве и пари!
0Shares
Tags: , , , , , ,

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

2.3 3 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x