10-те много смешни филми с БГ аудио

  • от Арменския поп
  • 26.10.2023
  • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
0Shares

Последният ергенски запой – “The Hangover” (2009)

IMDB Рейтинг: 7.7

Последният ергенски запой - най-смешни филми

“Последният ергенски запой” (The Hangover) е американска комедия от 2009 г., режисирана от Тод Филипс. Този филм е известен със своя непредсказуем и забавен сюжет за група приятели, които се сблъскват с катастрофален ергенски запой в Лас Вегас и се опитват да асимилират какво точно се случи през въпросната нощ.

Филмът започва с четирима приятели, които решават да отидат в Лас Вегас за ергенско парти преди сватбата на един от тях. След нощ от неумерено пиене и веселба, те се събуждат в изпотрошена хотелска стая и много неща не са наред. За да разберат какво се е случило, групата минава през смешни приключения, които включват тигър, бебе, Майк Тайсън и много други неочаквани участници . Филмът е изпълнен с хумор, изненади и незабравими моменти.

“Последният ергенски запой” е обичан заради своя хумор и непредсказуеми обрати. Изигран от Брадли Купър, Зак Галифианакис и Ед Хелмс, филмът вдъхновява няколко продължения, но оригиналът остава най-обичаният сред феновете. Този комедиен хит е наистина забавление, което струва да се гледа и да се смеете от.

За негово величество автора: Арменския поп
Аз съм Арменския поп. Оплачи се, че да ти олекне…
Сподели за здраве и пари!
0Shares
Tags: , , , , , ,

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

2.3 3 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x