10-те много смешни филми с БГ аудио

  • от Арменския поп
  • 26.10.2023
  • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
0Shares

Доведени братя – “Step Brothers” (2008)

IMDB Рейтинг: 6.3

смешни филми бг аудио, корица на Доведени братя

“Доведени братя” (Step Brothers) е американска комедия от 2008 г., режисирана от Адам Макей и с участието на Уил Феръл и Джон Си Райли в главните роли. Този филм е известен със своя необичайен и безцеремонен хумор, който разказва историята на двама възрастни мъже, които стават доведени братя след омъжването на техните родители.

Уил Феръл и Джон Си Райли играят ролите на Брендън и Дейл, двама мъже над 30, които са фактически неудачници и живеят с родителите си. Когато родителите им се женят и стават семейство, Брендън и Дейл се превръщат в доведени братя, които трябва да живеят под един покрив. Но техните детински, неразсъдливи и комични преживявания предизвикват неконтролируем смях у зрителите.

Филмът е пълен със забавни, абсурдни сцени и невероятни диалози. Хуморът в “Доведени братя” е често пределно неразумен и безцеремонен, като съчетава физически комедийни ефекти със забавни ситуации.

Уил Феръл и Джон Си Райли създават характери, които са легендарни благодарение на този филм. “Доведени братя” е култов хит сред любителите на нестандартния комедийен стил и продължава да бъде ценен със своята абсурдност и непредсказуем хумор.

За негово величество автора: Арменския поп
Аз съм Арменския поп. Оплачи се, че да ти олекне…
Сподели за здраве и пари!
0Shares
Tags: , , , , , ,

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

2.3 3 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x