Вицове за блондинки и техния произход

  • от Damyan
  • 01.08.2019
  • 1 Коментар

Дигитални услуги от haha.bg: Маркетинг операции, събития, инфлуенсър маркетинг - Харесва ли ти haha.bg? Можем да направим куп красиви неща и за теб! Цъкни тук и ни пиши!

Сподели за здраве и пари!
365Shares

На полет за Торонто, блондинка от икономична класа напуска мястото си и се настанява в свободна седалка от първа класа.  Забелязвайки това, стюардесата моли блондинката да види билета й. След проверката, стюардесата обяснява на блондинката, че е заплатила за economy билет, и че при тези обстоятелства тя трябва да се върне на мястото си. На това, блондинката отговорила с:
– Аз съм руса, красива, летя за Торонто и оставам тук.
Чувайки тези думи, стюардесата се оттеглила в пилотската кабина и споделила на капитана и помощник капитана за създалата се ситуация, а именно, че бимбото, заплатило за билет от economy класа, отказва да се върне на мястото си.
Помощник капитанът, решен да изясни това на блондинката, се приближил до нея. Той също направил опит да й обясни, че е заплатила за economy класа и именно затова тя трябва да освободи мястото в първа класа, и да се върне на своето в economy класа. Отново, блондинката отговорила:
– Аз съм руса, красива, летя за Торонто и оставам тук!
След тези думи помощник капитанът се върнал при капитана и споделил, че ще се наложи да изчакат полиция с кацането на самолета, за да арестуват блондинката, която не изпълнила нареждането. Капитанът казал:
– Казвате, че е блондинка? …Нека се справя с това. Аз съм женен за блондинка и говоря този език.
Отишъл при блондинката и прошепнал нещо в ухото й. Блондинката възкликнала:
– О, много съжалявам!
Освободила мястото в първа класа и се върнала обратно към мястото си в economy класа. Стюардесата и помощник капитанът, потънали в изумление, попитали капитана как е успял да убеди бимбото без никакво суетене или кавги. Тогава пилотът отговорил:
– Казах й: “Госпожице, първа класа не лети за Торонто.”

Блондинка пазарува в супермаркет и взема пакет със сол. Обръща го и чете написаното на гърба: “натриев хлорид”.
– Еееей, тия вече и солта почнаха да бухат с химия!

За негово величество автора: Дамян Диамандиев Победител ВИП Админ
Направих този сайт. Пак заповядайте.
Сподели за здраве и пари!
365Shares

Дигитални услуги от haha.bg: Маркетинг операции, събития, инфлуенсър маркетинг - Харесва ли ти haha.bg? Можем да направим куп красиви неща и за теб! Цъкни тук и ни пиши!

Tags: , , ,

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

0 0 Гласа
Оцени материала
guest
1 Изкажи си положението
Най-нови
Най-стари Най-гласувани
Инлайн мнение
Виж всички
1
0
Изкажи си положението...x