Разсъждения за вътрешния глас и ескимосите

  • от Thompson
  • 06.02.2020
  • 2 Коментара
Сподели за здраве и пари!
33Shares

Когато другите ви казват да се вслушвате във вътрешния глас в главата ви – не ги слушайте. Ако вътрешните или външните гласове имаха да ви кажат нещо чак толкова важно, щяха да намерят подходящото време да ви го предадат в писмена форма. Моят вътрешен глас постоянно ми повтаря, че най-добрият ми приятел Павчо ми завижда, защото е по-дебел и нисък от мен и иска да ми вземе пръстена. „Не му позволявай да ни вземе пръстена!“ Това няма много смисъл, защото аз не притежавам никакви бижута. Вътрешният ми глас понякога ми говори пълни глупости.

Говоренето си е лесно занимание в общия случай. Най-трудно е правенето на нещата да се случват! Например да минеш ъглите на стаята с по-малък размер на четката, когато ти се наложи да си освежиш стаята чрез пребоядисване. Не знам защо е от такова голямо значение стаята ти да бъде освежавана постоянно. Личната ми свежест аз я поддържам с витамин С на таблетки и унисекс парфюм от 50 лева.

Свежестта като цяло не ми е приоритет. Предпочитам изящните изкуства и музикалните предавания от 16 часа следобяд. Това е светът, който познавам и разбирам.

Има светове, с които изобщо не съм наясно. Как живеят ескимосите в Русия например? Там е изключително студено и неприятно времето. В България като завали сняг и затварят всички планински проходи. Само новинарите от БТВ и Нова ще пратят някое момиче със служебен джип да заснеме репортаж на живо от там, за да ни каже и покаже, че положението с пътя никак не е добро. Аз като се събудя и видя през прозореца, че навън вали сняг и времето върви към зле, веднага почвам да си мисля, че е много възможно преминаването през планинските проходи в момента да е изключително затруднено или почти невъзможно.

За ескимосите в Русия тези неща изобщо не са на дневен ред. За тях преминаването през равна поляна и изкачването на висок връх е с еднаква трудност. Те са корави хора. На всички ни е ясно, че ядат само риба и живеят в къщи, построени от ледени блокове. Това са любопитните и уникалните неща свързани с тях. Но те също така правят и много секс. За мен най-доброто доказателство за това, че ескимосите правят много секс, е наличието на други ескимоси.

П.П. Искаш ли и ти да напишеш такава статия в haha.bg? Регистрирай се и напиши черновата от профила си. Ние ще редактираме материала, ще го публикуваме и ще се погрижим да достигне до хиляди читатели. А ти ще обереш славата!

За негово величество автора: Томпсъна Томпсъна
Характера ми напомня този на сурикатите.
Сподели за здраве и пари!
33Shares
Tags: , , ,
0 0 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
2 Изказвания
Най-нови
Най-стари Най-гласувани
Инлайн мнение
Виж всички
2
0
Изкажи си положението...x