Максим Генчев ще екранизира “Караджата” като уестърн

  • от katrin.tsigova
  • 06.02.2023
  • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
0Shares

“Филмът Караджата планирам да бъде уестърн” – заяви режисьорът и актьор Максим Генчев в дигиталното YouTube предаване – Резиденция “Дамяна”. Генчев смята филма за “Ботев” за много успешен и с изцяло положителен отзвук. 

В дигиталното предаване той сподели още, че всеки българин има авторски права над националните герои и всеки има право на своя представа за историческите събития и интерпретация как изглежда дадена историческа личност. Генчев екранизирал своите представи за Ботев и Левски и не приема критиката, която по негово мнение е нерелевантна на фона на бюджета, който е изразходван за филма. За новия си проект смята отново да заложи на личното си усещане и представи.

По мнението на Максим Генчев, основна грешка във филма “Ботев” е неговата лична актьорска игра, която той отчита като провалена. Но до неговото участие се е стигнало, тъй като за ролята е бил поканен Николай Урумов, който е бил ангажиран.

“Какво подразни хората във филма “Ботев?”- попита водещият Дамян Диамандиев. По мнение на режисьора, той е изразил своята позиция по историческите факти, но може би аудиторията не е била достатъчно добре убедена.

С нетърпение очакваме да видим новия филм на Генчев и какъв отзвук ще донесе отново. Цялото видео може да бъде видяно в канала на Резиденция “Дамяна” в YouTube – една съвместна продукция на Timeless Production Group и haha.bg.

Вижте какво още каза режисьора във видеото отдолу:

За негово величество автора: Катрин Ka ВИП Админ
he-he
Сподели за здраве и пари!
0Shares
0 0 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x