Виж Чеченеца – Кое е това животно? [ВИДЕО]

  • от katrin.tsigova
  • 16.01.2023
  • 6 Коментара
Сподели за здраве и пари!
0Shares

Чеченеца е новия герой на ТикТок, а фразата “ахмат сила” е неговия начин да демонстрира мощ. Грешни изписвания на Чеченеца, според търсенията в интернет – “Чиченеца”, “Чиченица” или “Чиче ница”. Откакто интернет стана достъпен се появиха всякакви образи. Кои забавни, кои иронични, кои трагични… А съвсем наскоро в социалните мрежи се открои един ярък образ, а именно – Чеченеца. Нацепен (или не съвсем), страшен, криминален, с диагоналка, разбира се и то не каква да е, а направо раница, за да отговаря на размерите му.

Ние лично сме респектирани и следим със силен интерес как ще се прояви този талант! Ако не сте се запознали все още с него, вижте първите му интернет прояви.

Чеченеца и неговите приятели

Чеченеца бързо набра популярност, взе страха на цял Пловдив, вдигна всички щанги и показа колко много пари има! Той не е сам, има своите приятели – Тошо Куката и Васко Далаверата.

Чеченеца и Тошо Куката
(от ляво надясно) Тошо Куката и Чеченеца

А на снимката даже можем да видим и с какъв телефон е правена – Ахмат сила!

Чеченеца, Тошо Куката и Васко Далаверата

Тук наблюдаваме Чеченеца и Васко Далаверата, а зад тях Тошо Куката помпа кофички. Красота за нашите очи. Уверете се сами.

Не коментираме техниката на изпълнение на упражнението. Важното е, че кофички има, че са повече от пет и че никой не е получил инфаркт. …освен нас.

Чеченеца и Тошо Куката

В долното видео ще видите Чеченеца в обичайното му обкръжение и амплоа – пред скъп джип Мерцедес, рамо до рамо с Тошо Куката, с който са в сериозни братско отношения и заедно делят една мощ.

@chechenecaoriginal

Чеченеца и Тошо куката се возят в Г класа

♬ original sound – Checheneca Original

Не е рядкост Чеченеца да е придружен от антураж, който му отваря вратата на колата и го посреща като превъзхождащ другите. Така Чеченеца получава полагащата му се чест, която го отличава от раята и простолюдието.

Чеченеца чупи стол в дърво

Чеченеца обича да демонстрира силата си – Ахмат силата си. Едно от първите видеа по този повод беше видеото, в което той чупи стол в дърво. Вярно, отне му малко време, ама защо пак трябва за дребните детайли да се хващаме? Ние смятаме, че столът е счупен и това е най-важното.

Да, истина е, че не успя да го счупи от първия път, но важното е, че го счупи, нали? Друго нещо, което се счупи, беше смехометъра, когато човек коментира, “Ако беше седнал на стола, щеше да го счупиш от раз.” Тук се смяхме с глас и ни чуха чак в съседния офис.

Чеченеца обръща гума

Тук имаме видео, в което Чеченеца демонстрира своята мощ, обръщайки огромна гума от трактор. Действието е продружено от окуражителните викове на антуража и бойния вик “Ахмат сила!”. Така Чеченеца черпи своята мощ. Важното е, че е жив и здрав след обръщането на гумата.

@chechenecaoriginal

Чеченеца обръща голяма гума от трактор.

♬ original sound – Checheneca Original

Току-що стана свитетел на чеченска мощ, която ние обикновените хора със сигурност не притежаваме. Даже Митьо Крика би завидял на тази сила. Да ходи там да си обръща трабантите…

Чеченеца на младини

Да, разполагаме и с този материал – видео, в което Чеченеца е млад силовак във фитнеса. Във видеот ще видите, че той е без брада, което може и да възпрепятства разпознаването му. Кулминацията настъпва там, когато Чеченеца хваща скрипец, за да вдигне голямо количество тежести и счупва лоста на две. Мощ чеченска!

@chechenecaoriginal

Чеченеца на младини чупи лост във фитнеса!

♬ Can’t be touched (Remix) – 2piece
Не коментираме предварителното състояние на лоста, защото то може да постави под върпос силата на Чеченеца – нещо, което ние не желаем да правим. Важното е, че лостът е сгънат на две, което освен че показва къде е правен, показва и силата на Чеченеца, която трудно може да бъде измерена с нещо (освен с калпав лост).

Чеченеца наказва хейтър

В долното видео ще видите какво прави Чеченеца, ако някой се закача с него – заплашва да вкара пластмасова тръба, където слънце на огрява. Отново действа крайно, като този път за манекен не използва круша, а снежен човек. Ние лично се респектирахме, а ти?

Чувствайте се заплашени и много внимавайте с думите си към него, че никой не трябва да се закача с Чеченеца – ахмат сила!

Чеченеца – разграничава се от Пиленцата от Монако

Видео, което заслужава вниманието на всички нас – в него Чеченеца казва, че е сериозен, женен мъж и се разграничава от Пиленцата от Монако. Признава, че ги познава, но той е далеч по-земен от тях.

@chechenecaoriginal

Чеченеца пояснява коментари относно него и жена му.

♬ original sound – Checheneca Original

Да, Чеченеца е голям, силен, велик, заможен и може да има всяка жена, но той е избрал да бъде с една жена, да живее по-скромен живот и не иска да парадира толкова с възможностите си.

Заключение

Заключение е много силно казано. Имаме нов “гигант” в интернет пространството – Чеченеца. Огромен, здрав, богат, респектиращ и малко му се вижда задника като кляка с щанга. Но това са дребни подробности. Важното е, че нищо лошо не е направил (май) и че хората се забавляват. Разбира се е хубаво младите и родителите им да внимават, защото подражаването на Чеченеца може да доведе до нежелани последици.

За негово величество автора: Катрин Ka ВИП Админ
he-he
Сподели за здраве и пари!
0Shares
Tags: , , , , ,
0 0 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
6 Изказвания
Най-нови
Най-стари Най-гласувани
Инлайн мнение
Виж всички
6
0
Изкажи си положението...x