Mобилен ап с вицове на haha.bg

Точно така! Сваляш си мобилното приложение и си четеш и публикуваш вицове в движение. Ето как става:

С какъв телефон си?

Андроид

Тук работата е лесна! Просто отвори https://haha.bg през своето андроид устройство и скролни сайта нагоре надолу. Ще ти изскочи едно прозорче с бутон “Add” или “Добави“. Цъкаш го и си готов. Ето ти видео:

Като цяло, е доста лесно. Обаче, ако не ти изскочи прозорчето просто последвай тези елементарни стъпки за Chrome:

  1. Влез в през устройството си в https://haha.bg и цъкни на трите точки отгоре в дясно.svalyane na mobilno prilojenie2. Като падне менюто цъкни на „Add to Home Screen“ или „добави на началната страница“ или нещо от тоя род ако устройството ти е на български език.svalyane na mobilno prilojenie3. Избери „Add“ или „Добави“ ако устройството ти е на български език.svalyane na mobilno prilojenie4. Сега апликацията трябва да се инсталира на десктопа на устройството ти. Цъкай и му дай!
svalyane na mobilno prilojenie

iOS (Apple)

Тук работата е малко по-… нали. Първо, можете да свалите приложението само от „Safari”. Поради apple-ски причини прозорчето отдолу не може да се визуализира. Затова трябва да я свършиш ръчно – с 2 клика. Просто следвай стъпчиците:

  1. Отвори „Safari“ на Apple устройството си и влез в https://haha.bg. После цъкни на квадратчето със стрелката горе в дясно. Ако имаш по-ново Apple устройство е възможно тази иконка да се появи от долната страна на браузъра.Сваляне на мобилно приложение за вицове2. Избери „Add to Home Screen“ или „добави на началната страница“ или нещо от тоя род ако устройството ти е на български език.Сваляне на мобилно приложение за вицове3. Избери „Add“ или „Добави“ ако устройството ти е на български език.
  2. Сваляне на мобилно приложение за вицове4. Сега апликацията трябва да се инсталира на десктопа на устройството ти. Цъкай и му дай!
Сваляне на мобилно приложение за вицове

Функционалност

Функционалността на мобилното приложение е пълна. С други думи, каквото може да се прави от сайта на компютър, можеш да го правиш и от телефона си: писане на вицове, лайкване, коментиране, споделяне, писане на статии, менажиране на личен профил и т.н. А скоро ще има и нови функции в сайта ни!