Вълшебник Илиян Петров Недев и Катерицата Беатрис

 • от Damyan
 • 09.12.2018
 • 14 Коментара

Предистория

Доста от вас сигурно са чували за Вълшебник Илиян или Маг Илиян и катерицата Беатрис. Но нека да ви кажа малко повече.

Преди около 9 години (2009) мои приятели направиха група във Фейсбук, където си публикувахме само наши глупости и тъпотии – нещо напълно обичайно.

Обаче изведнъж един от приятелите ми публикува интересно видео, на което се виждаше изправен възрастен мъж и до него изправено дете. Видеото започна с мъжа: „Казвам се Илиян Петров Недев и съм последовател на въртящите се дервиши.“ После с детето започнаха да се въртят на място. Казах си „Какво по дяволите гледам!?“ и разбира се продължих да гледам – то няма да съм аз иначе. Въртенето продължи около 3 минути. Въртящите спряха да се въртят и мъжът започна да се навежда и кланя както е изправен и да повтаря: „Аллах да помага! Аллах да помага! Аллах да помага!“ Тогава радарът ми за интернет дебилизъм потвърди наличието на съкровище и започнах да ровя за още видео материали свързани със същия човек.

След като открих Вълшебник Илиян, с мои приятели го разпространихме сред всичките си приятели. Няколко месеца по-късно нямаше наш връстник, който да не е чувал за прочутия екстрасенс и медиум от Русе. Следващото нещо, което чух е, че Маг Илиян има собствено предаване от спиритуално ниво по Диема Фемили – ЕзоТВ.

Вълшебник Илиян по Езо ТВ - Диема Фемили
Вълшебник Илиян изчиства всякакви магии в ефир.

Затова се мобилизирах да събера всички налични видео материали с Вълшебник Илиян и да ги обединя в едно ултра видео за бяла енергия и по-добра карма.

Кой е Маг Илиян

Маг Илиян или Вълшебник Илиян (Илиян Петров Недев по лична карта) е човек, който твърди, че е вещ екзорсист, екстрасенс, медиум, гадател, пътуващ във времето, говори самуански и маморски език, просветен в божеството на Катерицата Беатрис и други извънземни религии, организиращ екскурзии до планетата Оло, срещи с андромедианците и т.н.

Вълшебник Илиян екзорсист
Илиян Петров Недев изповядва сложни магии и ритуали.

Доста информация на един път, а? Уверявам ви, че това е само една фина прашинка от CV-то на Маг Илиян. Аз всеки ден обогатявам познанията си за този човек и черпя сили от енергийните му източници.

Освен това, Илиян Недев изпъква с познанията си за екстравагантни растения и животни, които имат дълбоко лечебни сили.

Вълшебник Илиян яде годжи бери
Вълшебник Илиян яде годжи бери.

Първи прояви на Вълшебник Илиян

В уводната част споменах за видеото, в което Маг Илиян е последовател на въртящите се дервиши. Това е измежду първите неща, които излязоха в интернет с участието на Илиян Петров Недев. Други екстравагантни видео клипове на Маг Илиян са импровизирани песни за черния козел, сярната гъба, целебната левурда, Метеора и славата на черния орегонски трюфел. Всички те са включени в ултра видеото за бяла магия, което съм качил най-отдолу.

Илиян Недев и Черния Козел

Сякаш нашият герой е под влиянието на алкохол… Или той просто си е така.

Това е откъс от видеото към песента за черния козел, което показва завидни танцови умения. А оригиналното видео е включено в големия видео материал за по-добър живот.

Появи се и негов профил във Фейсбук, който бързо изчезна. Дали е бил негов или не, аз не мога да кажа. Но снимковите материали вътре бяха доста достоверни.

Странен ритуал, включващ странни плодове.

Мое любимо видео с Вълшебник Илиян е това, в което е последовател на търкалящия се йога Шерил Октан Баба и се търкаля в някакъв парк – всеки ден между 5 и 12 км.

Самото видео показва, че Вълшебник Илиян черпи сили докато се търкаля. Тези сили очевидно са доста могъщи и не биха могли да бъдат овладяни от всеки маг-самозванец.

Екзорсист Илиян в телевизията

Цъкаш си каналите на телевизора вечерта и що да видиш? Нашият герой е завладял телевизията. Стои на бюро около свещи, маха черна магия в ефир на всеки, който се обади… и който е склонен да изтърпи 2.40 лв. с ДДС на минута. Елитната телевизия-домакин беше Диема Фемили – Езо ТВ.

Илиян Недев е ТВ Водещ
Вълшебник Илиян маха черна магия срещу 2.40 лв. на минута (с ДДС)

Да, той е. Просто се е обръснал на контра и брадата я няма.

Налице беше окултният език в речника на медиума, както и сложни думи и имена, които не сте чували досега: нощта на Хатор, ритуали с помощта на саламандрите, повелителят на мечките, извънземна флора и фауна и т.н.

Интересен бе един от епизодите, където Вълшебник Илиян проведе ритуал с помощта на карти Таро за еднорози. Бяха изречени заклинания за премахването на копанарска циганска магия, която беше изгорена с помощта на слънцето и луната:


О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!
О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!
О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!

Изричането на това заклинание трансформира ДНК-то на зрителката и стигна то шеснадесетата ѝ чакра.

Това заклинание доказва, че извънземните сили могат да бъдат канализирани за премахването на злини и черни магии. Такива могат да бъдат небесните тела, както и извънземните от Сириус и Андромеда.

От тези епизоди става ясно, че Маг Илиян е пътувал във времето и е бил в 900,000 год. сл. Хр. Там той е видял, че край на света няма да има. Пътешествието във времето става с помощта на растение, наречено трапанатас (плаващ, воден орех – дяволски орех в превод на български език). Изяждането на една ядка от плодовете на трапанатас преди заспиване може да ви отведе във всеки един период от настоящето и бъдещето, стига да изречете вашето желание преди заспиване.


О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!
О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!
О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!

Божеството Катерицата Беатрис и беатрицизма

Вълшебник Илиян е нещо като пророк на религия, обожествяваща катерица – Катерицата Беатрис. Всички поклонници на Катерицата Беатрис се наричат беатрицисти, а самата религия – беатрицизъм. Държавата на Катерицата Беатрис се нарича Лорофания и там се говори на лорофански език.

Върховен бог: Катерицата Беатрис

катерицата беатрис
Катерицата Беатрис

Като всяка една катерица-бог, Катерицата Беатрис се отличава със златен ланец едра плетка, на който виси златен жълъд.

Това е една невероятно прекрасна, вълшебна религия, която се изповядва в бъдещето – 79,285 година сл. Хр. Беатрицизмът свързва истината с науката и ги кара да вървят ръка за ръка. Самият беатрицизъм се състои от 111 стъпала и 111 небеса за постигане на духовен живот. Всяко от сто и единадесетте небеса има седем поднебеса и е отредена катерица, която отговаря за него. А за всички небеса отговаря милата царица Беатрис.

Мантрата към божеството Катерицата Беатрис се изпълнява както следва:

„Ку-у-у-у-у, ко-о-о-о-о, ку-у-у-у-у, ко-о-о-о-о, ко-о-о-о-о Беатри-и-и-и-ис!
Ку-у-у-у-у, ко-о-о-о-о, ку-у-у-у-у, ко-о-о-о-о, ко-о-о-о-о Беатри-и-и-и-ис!“

Това в превод означава „Божествена, мила, катерица Беатрис, води ме по пътя на истината, по пътя на светлината, по пътя на просвещението.“

Да се върнем към сто и единадесетте небеса. За първото небе отговаря зелената катерица Принцеса Лара.

Катерицата беатрис - принцеса лара
Принцеса Лара

Зелената катерица Принцеса Лара има седем подпринцеси, всяка от които отговаря за всяко едно от седемте поднебеса на първото небе.

За сто и единадесетото небе отговаря великата прекрасна розова катерица Фана.

катерицата беатрис - розовата катерица Фана
Розовата катерица Фана

Фана също има седем подпринцеси, които, съответно, отговарят за по едно от седемте поднебеса на сто и единадесетото небе.

За всяко едно от останалите сто и девет небеса също отговаря под-божество катерица. Всяко едно от под-божествата има по седем подпринцеси-катерици, които отговарят за всяко поднебе. На всички 111 небеса и 777 поднебеса. Да обобщим броя на катериците:

1 х върховен Бог – Катерицата Беатрис

111 х подбожества – катерици

777 х подпринцеси – катерици

Това прави религия от 889 катерици.

Беатрицизмът има 22 степени на просвещение. Ако в продължение на една година научите първото просвещение с един милион мантри към Катерицата Беатрис, то вие ще можете да превръщате жълъдите в злато, малките шикалки в платина и големите шикалки в диаманти с помощта на божествената катерица.

Катерицата Беатрис прави невероятни чудеса! Ще можете да лекувате всякакви болести и ще знаете всички езици по света, не само в нашата вселена, а във всички галактики, вселени и светове, паралелни галактики, паралелни вселени и паралелни светове, както и във всички анти-вселени, анти-галактики и анти-светове.

Върховната книга за Катерицата Беатрис се състои от 8,825 страници. Който я прочете ще постигне духовно спокойствие, съвършенство и познание за всички езици във всички паралелни вселени и светове – ще бъде просветен и усмихнат.

Илиян Катерицата
Щастлив вълшебник

Не си същият човек след като изчете всичко това, нали? Може би ще намериш спасение в божеството на красивата катерица.

Пропадане в Ада

След като Маг Илиян става известен гадател и медиум, Венета Райкова го кани два пъти да гостува в „Горещо“. Попаднах на най-различни материали и интервюта с нашия герой в интернет (надявам се достоверни). Там той твърди, че след гостуването си на Венета Райкова е пропаднал директно в Ада и че всичката свръх естествена сила, която притежава, всъщност идвала от Сатаната, а не от Бога. Затова нашият герой се отказвал от всичко, в което е вярвал и моли за прошка от всички, на които е сторил зло по някакъв начин.

Молитва с химикал в устата
Вълшебник Илиян моли за прошка.

Вълшебник Илиян твърди, че още разполага със силите си, но не желае да ги ползва, както и че е бил няколко пъти в Ада. Освен това, нашият маг смята, че няма човек, който да разбира от развалянето на магии така както той и твърди, че всички са мошеници, както и че повечето врачки и баячки са за съд.

Похвалното е, че Вълшебник Илиян си признава, че телевизионните му изяви са пълна глупост с цел зрителите да се обаждат на телефонни линии, струващи 2.40 лв. с ДДС на минута. А още по-тъжното е, че божеството Катерицата Беатрис е било напълно скалъпено с цел рейтинг – МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ!? Аз съм шокиран!

Емигрант в Чужбина

Незнам дали Вълшебник Илиян е изпаднал в някаква душевно-нравствена черна дупка, но следите му по-нататък ни отвеждат в чужбина. Разни интернет източници твърдят, че немотията и депресията е пратила нашия герой в Гърция, където състоянието му е било като на български хъш в Букурещ години преди освобождението – без пари, храна, подслон, телефон и т.н. След 2014 год. забелязваме, че клиповете от Метеора и тучните левурдови ливади на Витоша са заменени от селфи видеа показващи зле брадясал, беззъб мъж на средна възраст.

Тъжен Вълшебник Илиян
Тъжен вълшебник

Няма го свежия подскачащ вълшебник. Образът по-скоро става изстрадал. Появяват се песни като:


Аз са и*ъ.
Ти са и*еш.
Ние всички, всички са и*ем.
Йе*ем!

Вълшебник илиян си танцува
Вълшебник Илиян си танцува и си го снима.

Всяка песничка е придружена от танц с крачетата – наляво, надясно, наляво, надясно. И както се снима на селфи (щото вече явно няма кой да го снима), навежда телефона надолу, за да си заснеме танца с крачетата. Миличкият човечец…

Илиян Недев в банановата плантация
Илиян Недев в банановата плантация

От по-нататъшните видеа забелязваме, че нашият герой се прехвърля в по-топлите страни. Във видеото си, където изпълнява „Банановият рап“ Маг Илиян твърди, че е в Еквадор, събира си нелегално банани от разни бананови плантации и си ги яде с бездомните. В други видеа Маг Илиян даже споделя, че редовно ходи да проси.

Маг Илиян е гушнал тиква
Маг Илиян е гушнал нещо като тиква.

Коя е Е. Г. П.

Емигрантският, хъшовски живот на Вълшебник Илиян загатва омраза към жена на име Е. Г. П.. Успях да намеря три видео материала с омразно съдържание към въпросната Е. Г. П.. Включени са във видеото за пречистване отдолу.

Той много пъти се обръща към нея с думите:

„к*рво сириянска“ (предполагам идва от „Сириус“)
„мама ти райска да е*а“
„гадна к*ва, мръсна от Юпитер, от Марс, от Уран“
„мамичката ти нептунска, плутонска“
„Sieg Heil”
“ща вкарат в горящо олио“
„ку*ва рептилска“
„кибер-ку*ва“
„к*рва на атлантите“
„зверски, зверски ще те убия аз“
„рап, рап, рап, рап, рап, рап“
„не само тук, навсякъде ще ти пръснем г*за“
„ще те напълня с банани“
„що мразиш бананите бе!?“
„мамичката ти от Мамор“
„криминална идиотка“

Но коя е тя? Във Фейсбук излизат няколко профила на това име, но знае ли човек дали това е въпросната жена?

Затова започнах да чета коментари към статии и видеа и стигнах до информацията, че Е. Г. П. е негова стара съседка, с която очевидно са скарани. Явно имат някакъв конфликт. Един коментар в YouTube разказва как група приятели са вкарали Е. Г. П. и Илиян Недев в обща Фейсбук група или чат. Може би това е причината за видеото, в което Екзорсист Илиян твърди, че Е. Г. П. го преследва във Фейсбук и ще си смени профила, както и че ще се отърве от сим картата на телефона си и ще си купи нова. А пък Е. Г. П. имала компромати, с които целяла да го вкара в затвора или лудницата до април 2018. Може би това са заплахите от рода на „Зверски, зверски ще те убия аз.“

Друга информация, която намерих е, че Вълшебник Илиян е принудително върнат в България от Канарските Острови по нареждане на бългаската прокуратура. Там се твърди, че той е осъден, защото заплашвал Е. Г. П.. Изтрили са и канала му в YouTube, където я е заплашвал.

Нямам никакви сведения за достоверността на последните два параграфа, както и дали Катерицата Беатрис е реално божество – хаха. Просто споделям информацията, която съм намерил.

Но е интересно съвпадението на някои факти и събития. Например, че последното видео на нашия маг е от март 2018. Не съм намирал по-скорошни видеа. Дали наистина е заточен някъде? Но не е и сигурно дали видеото е било снимано тогава. През март е качено от някой си там. Или пък, че има видео, в което нарежда Е. Г. П., че го преследва във Фейсбук. Но коментари в YouTube сочат, че разни хора го добавили в някаква група с нея. Може би той си мисли, че тя ги върши тези неща, а всъщност са случайни хора.

Всички Видеа на Илиян Магьосника

Тук съм събрал всички видео материали на Илиян Недев, налични в интернет. Яжте по една сярна гъба и се насладете на материала.

Всички налични видео материали на Вълшебник Илиян Недев.

Текстове на Песни

Да, точно така! Играх си с часове и изкарах текстовете на по-известните песни на Вълшебник Илиян. Научете тези мантри и си ги пейте в уединение, за да постигнете душевен мир.

Текст на „Черния козел“


Чик-чики-рака-така
чик-чики-рака-а-а
Черния Козел
Черния Козел

чик-чики-рака-рака
чик-чики-рака-рака
чик-чики-рака-а-а
Черния Козел

Ах, козльо, козльо
колко си добре!
Имаш си тревичка!
Хапваш си ти!

Чик-чики-рака-рака
чик-чики-рака-а-а
чик-чики-рака-рака
рак-рак-рак!

Черния Козел!
Черния Козел!
чик-чики-рака-рака
рак-рак-рак!

Рак-чики-рики
чи-чак-чак-чи-рики
рики-рики-рики
чак-чи-чак-чи-чак
чак-чики-рики
рики-чи-чак

Черния Козел!
Черния Козел!
Ти си много добре!
Ха-ха-ха-хаус нейшън! (!?)

Чик-чики-рака-рака
чик-чики-рака-а-а
Черния Козел! (х6)

Чик-чики-рака-чака
чик-чики-рака-рака
чик-чики-рака-рака
ХА-ХА!

Текст на „Вкусната сярна гъба“


Сярната гъба-а-а (х3)
вкусна е!

Хапвайте си я
сярната гъба-а-а,
сярната гъба-а-а,
вкусна е!

Хапвайте си я
сярната гъба-а-а (х6)
вкусна е!

сярната гъба-а-а (х3)
вкусна е!

Ла-ла-ла-ла-ла-лей,
ла-ла-ла-ла-ла-лей,
сярната гъба-а-а
вкусна е!

сярната гъба-а-а (х3)
вкусна е!

Хапвайте си-и-и,
вие-е-е-е
сярната гъба-а-а,
ай шукария-а-а!

Трак-траката-траката
трак-траката-трака-трака
трак-траката-трака-траката!

Текст на „Целебната левурда“

Ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, целебна,
ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, целебна,

Ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, зелена,
ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, целебна,
ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, зелена,
ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, зелена!

Хапвам си левурда с кисело мляко. (х4)

Тука има много, много левурда. (х3)
Тука има много, цели поляни.

Хапвам си левурда (х3)
с кисело мляко.

Хапвам си левурда
с кисело мляко.
(х2)

Ла-ла-ла-ла-ла-лай (х4)

Хапвам си левурда
със кисело мляко.
ла-ла-ла-ла-ла-лай
ла-ла-ла-ла-ла-лай

Хапвам си левурда с кисело мляко. (х3)
Много е полезна. Хапвайте си и вий!
Хапвайте си и вий!
Хапвайте си и вий!

Ла-ла-ла-ла-ла-лай (х2)
ра-ра-ра-ра-ра-рай (х2)

Много е полезна. (х3)
Хапвайте си и вий!

Много е полезна. (х3)
Хапвайте си и вий!

Текст на „Метеора“

Това е вторият видео клип на Вълшебник Илиян, който безследно изчезна от интернет пространството. Но моето съзнание дълбоко е запечатало припева на тази песен.


Метеора, метеора
има много манастири.
Метеора, метеора,
24 са на брой.

Текст на „Черния орегонски трюфел“


Гло-о-о-о-ори оф бляк орегон трюфле! (х6)

Орегон бляк трюфле! (х3)

Гло-о-о-ори оф орегон бляк трюфле! (х4)

О-о-о-о-орегон! Бля-а-а-а-ак трюф-ле!
Орегон бляк трюфле!
Орегон бляк трюфле!
Черни-и-ият орегонски трюфел!

Много-о-о-о е вкусен!
Хапнете си и вий!
Дъ намбър уан трю-уфлес ин уорд!

Номер едно във света е!
Най-хубавият е черни-ят орегонски трюфел!

Ето-о-о тая
кучка дет я виждате –
тя може да го извади!

Във Ю-ЕС-ЕЙ, в Америка,
във САЩ, във Америка –
дъ бест, дъ най-добрия.

Орегон трюфлес!
Глори! Глори!
Глори оф орегон бляк трюфлес!

Глори оф орегон
бля-а-ак трюфлес!
Глори оф орегон бляк трюфлес!

Орегон бляк трюфлес! (х3)

Заключение…

Много ми е сложно да формулирам заключение след всичко това, което написах. Но ще кажа, че Вълшебник Илиян ми е един от любимите образи в интернет. Въпреки че не намирам за много нормално това, което прави, той винаги ме е радвал и с усмивка на лице съм гледал всяко ново видео от него. Това е единственият човек, който на ден се търкаля между 5 и 12 км – подвиг, заслужаващ адмирации.

Но да оставим майтапа настрана. Зад образа на нашия Маг Илиян очевидно стои една тъжна история за човек, който трудно намира одобрение и накрая бяга в чужбина, за да живее просешката. Макар и забавни, видеата му започват да будят съжаление – занемарен човек на средна възраст, без зъби, който краде банани и ги споделя с просяците на Еквадор – от звездата на Езо ТВ до просяците в Еквадор. Това непременно те кара да се замислиш кой си и къде можеш да се озовеш.

П.П. Ако намерите неточности в статията или искате да споделите още информация свързана с Вълшебник Илиян, ни пишете или ни оставете коментар. Ще се радвам да обогатя тази творба.

П.П.П. Искаш ли и ти да напишеш такава статия в haha.bg? Регистрирай се и напиши черновата от профила си. Ние ще редактираме материала, ще го публикуваме и ще се погрижим да достигне до хиляди читатели. А ти ще обереш славата!

За негово величество автора: Дамян Диамандиев Победител ВИП Админ
Направих този сайт. Пак заповядайте.
Етикети:, , , , , ,

14 коментара на Вълшебник Илиян Петров Недев и Катерицата Беатрис

Ти ПОЗНАВАШ ЛИ Я ТАЯ ЕЛИЗА ЗА ДА Я КОМЕНТИРАШ.. НИТО ЗНАЕШ ИСТИНА.. ИЛИ И ТЕБ ТРЯБВА ДА ТЕ СЪДЯТ ЗА НЕВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ

Хей ДАМЯНЕ ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ВСЕЗНАЙКО ПРОВЕРИ В ПСИХИАТРИЯ РУСЕ ЗАЩО Е РЕГЕСТРИРАН ИЛИЯН С ПАРОНОИДНА ФОРМА НА ШИЗИФРЕНИЯ.. И ТО 4ЕТВОРНА ЕКСПЕРТИЗА .. НА ЕДИН ЛЪД ДА СЕ КЕФИТЕ И ДА МУ ВЯРВАТЕ.. НАБЕЛЯЗВА СИ ХОРА КОИТО ДА ТОРМОЗИ И ИЗНУДВА ЗА ПАРИ .. КАКТО И ВЪПРОСНАТА ЕЛИЗА ПЪРВО И НЕ МУ Е И СЪСЕДКА НО ТОЙ И ДЪЛЖИ 2000 ЛВ НЕ И ГИ ВЪРНАЛ И ЗАПОЧНАЛ ДА Я ИЗНУДВА С 3000 ЕВРО ТЯ ДА МУ ПОДАРИ И ТЯ КАТО МУ ОТКАЗАЛА ТОЙ ЗАПОЧВА ДА Я ИЗНУДВА С КЛИПОВЕ. КАКТО ТИЯ ЦИГАНИ КОИТО ПО ТЕЛ АЛО АЛО ИЗНУДВАТ СТАРИ ХИРА ЗА ПАРИ.. ЛИЧНО ПИЗНАВАМ ИЛИЯН ОТ 30 ГОД.. ТОЙ Е МЪРЗЕЛИВ НИКОГА НЕ Е УСКАЛ ДА РАБОТИ А ЖИВЕЕ С ПРОСИЯ НА ПАРИ И ИЗНУДВА ХОРАТА. ВТЪЛПИЛ СИ Е ЧЕ ТАЯ ЕЛИЗА ТРЯБВА ДА ГО ИЗДЪРЖА И ПОНЕЖЕ Е ЛУД САМ СЕ САМОНАВИВА И СИ САМОВНУШАВА ЧЕ КАТО Я ИЗНУДВА, С КЛИПОВЕ ТЯ ЩЕ ГО ПРИБЕРЕ В РЯХ ЩЕ ГО ХРАНИ И ИЗДЪРЖА.. КАТО НЕ ЗНАЕШ ИСТИНАТА НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ

  Дамян Диамандиев avatar

  Много се чудех дали да одобря тези два коментара, но реших, че е редно да видят бял свят. Нищо от тези неща не съм си измислил. Те са следствие на мнения на други хора – от Фейсбук и YouTube. Не вземам ничия страна – нито тази на Илиян, нито на Елиза. Просто описвам това, което циркулира из интернет. Ако имаш какво да кажеш по въпроса ще се радвам да подновя информацията, въз основа на написаното от теб, стига да е поднесено с нормален и забавен тон. 🙂

Абе ДАМЯНЕ ДА НЕ СРАНЕ ТАКА И ТЕБ ДА ТЕ СЪДЯТ… ПРОВЕРИ ЛИЧНО ЗАЩО ИЛИЯН Е В ПСИХИАТРИЯ РУСЕ И ЗАЩО ЩЕ ГО ПРЕБЕРАТ СКОРО В ЛУДНИЦА В ЛОВЕЧ КОЯТО ЛУДНИЦА ВСЪЩНОСТ Е ЗАТВОР И ПСИХИАТРИЯ.. КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК.. КАКВИТО И ПРОБЛЕМИ ДА ИМА С НЯКОЯ ИЛИ НЯКОЙ ЩЕ ИЗПОЛЗВА ДУМИ ОТ РОДА КУРВА ПЛЮС ДА КАЗВА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ЕЛИЗА КЪДЕ ЖИВЕЕ.. АЗ ЛИЧНО ПОЗНАВАМ ИЛИЯН ОТ 30 ГОД И ЛИЦЕТО ЕЛИЗА СЪЩО.. ПЪРВО ТЯ НЕ МУ Е СЪСЕДКА А СТАРА ПОЗНАТА НА СЕМЕЙСТВОТО МУ.. НА КОЕТО СЕМЕЙСТВО ТЯ Е ПОМАГАЛА С ПАРИ.. И ИЛИЯН ЗЛОУПОТРЕБЯВАШЕ С ДОБРИНАТА НА ЕЛИЗА И СИСТЕМНО Я УЗНУДВА ЗА ПАРИ.. ТЯ НИТО ГО Е ХАРЕСВАЛА ЗА ГАДЖЕ НИТО МУ Е ОБЕЩАВАЛА ДА ГО ИЗДЪРЖА ДОКАТО Я ЖИВ.. ТОВА ЧЕ ИЛИЯН СИ Е ВТЪЛПИЛ НЕЩА ЗАЩОТО ИЛИЯН ОТ ДЕТСТВОТО СИ Е ШИЗОФРЕНИК И МАЙКАТА НА ИЛИЯН МИ Е КАЗВАЛА ЧЕ ПСИХИАТЪРА Й Е КАЗЪЛ АКО ИЛИЯН НЕ СИ ПИЕ ЛЕКАРСТВАТА ЩЕ СТИГНЕ ТЕЖКА ФОРМА ШИЗОФРЕНИЯ.. ИЛИЯН ГО МЪРЗИ ДА РАБОТИ И СЕ ЧУДИ КОГО ДА ИЗНУДВА.. А ДЕТО СИ ПИСАЛ ТИ ЗА ЕЛИЗА ТЯ МОЖЕ ДА ТЕ ОСЪДИ.. ПИШЕШ НЕЩА ЗА КОИТО НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ СТОЯТ ТАКА.. САМО ЛУДИТЕ МОГАТ ДА СЕ РАДВАТ НА КЛИПОВЕ КАТО НА ИЛИЯН.. ДО СЕГА НЕ СЪМ СРЕЩАТА ПОДОБНИ КЛИПОВЕ С ГНУСНИ ОБИДИ ВЪВ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ ВЕ4Е ИМАТ ЗАКОН ЗА КЛЕВЕТНИЦИ КАТО ИЛИЯН ИЛИ ГО ТИКАТ В ЛУДНИЦА ИЛИ В ЗАТВОР.. КАК ЩЕ ОПИТНЯВА ИМЕТО НА ЕЛУЗА С ТАКИВА ДУМИ ДАЖЕ ДА ПРИЗОВАВА ДА Я УБИЯТ ЗАЩОТО ТЯ НЕ ЖЕЛАЕ ДА МУ ДАВА ПАРИ И ТОЙ Е РЕШИЛ ПО ТОЯ НАЧИН ДА Я ИЗНУДВА.. ЗА ТАКИВА КАТО ИЛИЯН ДОЖИВОТНА ЛУДНИЦА ИЛИ ЗАТВОР.. И ТИ ПРЕСТАНИ С ТИЯ ОПИСАНИЯ ДА НЕ ЗАКАЗИШ ЛУКА ДА СЕ НАМЕРИШ В СЪДА СКОРО.. АЗ ГИ ПОЗНАВАМ ТИЯ ХОРА ОТ 30 ГОД.. И ТОЯ ШИЗИФРЕНИК ИЛИЯН МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА ИЛИ В ЛУДНИЦАТА.

  Дамяне.. ОЩЕ УТРЕ ЩЕ УВЕДОМЯ ЕЛИЗА ЗА ДЕТО ПУСКАШ КЛИПОВЕ И ПИШЕШ ЗА НЕЯ ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО СРЕЩУ ТЕБ.. ЗА РАЗСПРОСТРАНЯВАНЕ НА КЛИПОВЕ.. ЩЕ ЗАГАЗИШ ЛУКА

  Дамян Диамандиев avatar

  Съгласен съм, че човекът не е добре очевидно. Съжалявам, че е причинил скръб някому. Ако е така както казваш, то мястото му най-вероятни е там, където казваш. Държа да отбележа, че невярна информация не съм разпространявал. Аз не си измислям истории, а коментирам вече налични такива. Илиян си качва клиповете, които са налични в цялото интернет пространство и статията е базирана само и единствено на тези клипове, както и на коментарите на хората към клиповете. Има и информация от медии.
  Държа да си говорим нормално и да не се заплашваме. Статията плюс коментарите ти под нея съм си ги запазил вече и ще бъдат предадени на юристите, с които работя по други дела. haha.bg е социално общество за хумор, зад което седят десетки хиляди последователи из цялото интернет пространство. Не е релевантно и умно да ме заплашваш публично, че „ЩЕ ЗАГАЗЯ ЛУКА“.

Не МОЖЕ ДА ПИШЕШ НЕВЕРНИ НЕЩА АЗ ТИЯ ХОРА ГИ ПОЗНАВАМ ОТ 30 ГОДИНИ И СЪМ НАЯСНО С МНОГО НЕЩА.. А ЩОМ ИЛИЯН ЩЕ ГО ПРИБИРАТ В ЛУДНИЦА ЗАТВОР ТОЙ НЕ МОЖЕ ТАКА ДА ОБИЖДА С ДУМИ КУРВА ДА КАЗВА АДРЕСА ДА ПРИЗОВАВА ЗА УБИЙСТВО ТИ СИ СМЕШНИК ЩОМ СЕ ЗАНИМАВАШ С ПСИХОБОЛЕН ЧОВЕК.. МЕНЕ ДАЖЕ СА МЕ ВИКАЛИ ДА МЕ РАЗПИТВАТ ЗА ИЛИЯН В ПОЛИЦИЯТА В ЗАЩИТА НА ЕЛИЗА И ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА БЯХА ВИКАНИ.. ТО Е СРАМОТА ДА ПИШЕШ ТОЛКОВА ДЪЛГИ ИЗКАЗВАНИЯ ЗА ЕДИН ПСИХОБОЛЕН.. КОЙ ДРУГ В ЮТУБ ЗАПОЧВА ДА ОПЛЮВА НЯКОЙ ИЛИ НЯКОЯ.. САМО ПСИХОБОЛНИ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЯ НА ЛУДИЯ ИЛИЯН КОЙТО НЕ САМО ИЗНЪДВА ЕЛИЗА. ЗА ПАРИ А И ДРУГИ.. ЕДНА БАБА ДАНЧЕ ДЪЩЕРЯ И В КАНАДА ИЛИЯН И НЕЯ ТОРМОЗЕШЕ ЗА ПАРИ.. КАТО НЕ ГО ПОЗНАВАШ ЛИЧНО ИЛИЯН ЩО ЗА ЧОВЕК СИ ДА МИ ПОСЕЩАВАШ ТОЛКОВА ДЪЛГИ СТАТИИ……. ТОВА ДЕТО ПИШЕШ НА ЕЛИЗА ИМЕНАТА АЗ СЪМ Я УВЕДОМИЛА И ТЯ ЩЕ ПОТЪРСИ АДВОКАТ ЗАЩО ТИ СЕ ЗАНИМАВАШ И НАНОВО ПОБЛИКЪВАШ КЛИПОВЕ НА ИЛИЯН.. ЮТУБ ГИ ЗАЛИЧИХА НА НАРЕЖДАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА А ТИ ГИ КАЧВАШ НАНОВО ИСКАШ ЮИ ДА ТЕ ДАДАТ В СЪДА В ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.. УТРЕ ЩЕ ПОУСКАМ ОТ ЕЛУЗА ЕДИН ДОКУМЕНТ ДА ПРЕСНИМАМ ДА ТИ ИЗПРАТЯ ТАМ ПИШЕ АКО ВТОРО ЛИЦЕ Е ЗАМЕСЕНО С ИЛИЯН И ТОВА ЛИЦЕ РАЗСПРОСТРАНЯВА НЕГОВИТЕ КЛИПОВЕ ТО ПОДНАДЛЕЖИ НА СЪД.. ИЗТРИВАЙ ТИЯ КЛИПОВЕ КОЙ ТИ СИ ГИ ПОМЕСТИЛ НАНОВО ЗАЩО ЩЕ ВИДИШ КАКЪВ СЪД ТЕ ЧАКА.. ТОЛКОВА СИ НА НИСКО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ПСИХОБОЛЕН.. АКО Е НОРМАЛНО ТИЯ КЛИПОВЕ ТО ЮТУБ НЯМАШЕ ДА ЗАЛИЧИ НА ИЛИЯН КЛИПОВЕТЕ.. В КРИМИНАЛНА ПОЛУЦИЯ И В ПРОКУРАТУРА ИМА ГОЛЯМА ПАПКА ДЕЛО СРЕЩУ ИЛИЯН ДА НЕ СЕ ОБРАЗУВА ДЕЛО СРЕЩУ ТЕБ ИЗТРИВАЙ ТИЯ КЛИПОВЕ . НЕ ТЕ Е СРАМ.. ГОСПОД ДА ТЕ НАКАЖЕ..

  Дамян Диамандиев avatar

  Продължавам да запечатвам всяка една извадка от тези коментари, в които вие, Мими, си позволявате да ме заплашвате. Не съм направил нищо лошо и бих удовлетворил всяко едно желание, ако се спазва добрия тон. В крайна сметка, целта е само и единствено положителна.

   Виж КАКВО КАЖИ СИ ЕМАЙЛА ДА ТИ ИЗПРАТЯ ДОКУМЕНТИ ДА ПРОЧЕТЕШ ЗА ИЛИЯН АЗ ОТ ТЕБ НЯМА КАКВО ДА СЕ СТРАХУВАМ А ТИ.. ЗАЩОТО ЛЕЛЯ МИ Е ИЗВЕСТНА ЛИЧНОСТ В СОФИЯ И СЪМ ГОВОРИЛА СУТРИНТА С АДВОКАТ И БЯХ В ЕЛИЗА И ТЯ КАТО ВИДЯ ЧЕ ТИ СИ НАПУСКАЛ КЛИПОВЕ НАНОВО.. НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ САДИСТ ЛИ СИ ЮТУБ ПО НАРЕЖДАНЕ НА ПРОКУРАТУРА ЗАЛИЧИХА КЛИПОВЕ НА ИЛИЯН И ЮТУБ КАЗАХА АКО НАНОВО СЕ ПУСКАТ КЛИПОВЕ ДА СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ ПРОКУРАТУРАТА.. МАХНИ ТЕЗИ НЕЩА КОЯ Е ЕЛУЗА .. Г.. П… И ОТДОЛУ ДЕТО СИ ОБЕДИНИЛ КЛИПОВЕТЕ НА ИЛИЯН ЩЕ СИ ИЗПАТИШ.. ЩЕ ТИ ПОКАЖА ДОКУМЕНТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА КЪДЕ ПИШЕ АКО ВТОРО ЛИЦЕ РАЗПОРОСТРАНЯВА КЛИПОВЕТЕ НА ИЛИЯН СЕ ИБЪРНЕТЕ КЪМ ПРОКУРАТУРАТА.. КАКЪВ ХУМОР Е ТОВА.. ДА ПРИЗОВАВАШ ДА УБИВАТ НЯКОЙ ДА ГО НАРИЧАШ КУРВА САМО ЗАЩОТО ИЛИЯН НЕ СИ ПИСТИГНА ЦЕЛТА ДА Я ЗАВЛЕЧЕ ОТНОВО С ПАРИ ИСКАШЕ Й 3000 ЕВРО ДА ЗАМИНЕЛ ЗА НОВА ЗЕЛАНДИЯ И ЩОМ ТЯ НЕ МУ ДАДЕ ЗАПОЧНА ДА Я ИЗНУДВА.. МЕН СА МЕ ВИКАЛИ И В КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ И В ПОКУРАТУРАТА ДАЖЕ ИЛИЯН СКОРО ЛЕЖА В ПСИХОТО В РУСЕ.. И ПОНЕЖЕ Е С ШИЗОФРЕНИЯ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСЪДИМ ЛЕКАРИТЕ КАЗАХА В ЛОВЕЧ Е ХЕМ ЗАТВОР ХЕМ ЛУДНИЦА ТАМ ЩЕ ГО ИЗПРАТЯТ.. ЧЕ Е ЛУД.. ДАЖЕ БЯХ С ЕЛИЗА ПРИ ЛЕКУВАЩИЯ ЛЕКАР НА ИЛИЯН И ЛЕКАРЯ КАЗА.. КАК СТЕ ТЪРПЕЛИ НА ИЛИЯН ТОРМОЗА.. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРАВИ ТАКИВА КЛИПОВЕ С ОБИДИ КАКВИТО И КОНФЛИКТИ ДА ИМАШ С НЯКОЙ.. АЗ НЕ ТЕ ЗАПЛАШВАМ НО ТИ КАЗВАМ ДО ДВА ДНИ НЕ ЗАЛЕЧИШ ЛИ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ ПЛЮС КЛИПОВЕТЕ МИНИЛИ ЕПУДЕМИЯТА В СОФИЙСКА ПРОКУРАТУРА ДО ГЕШЕВ ЩЕ ПРЕОРАТИМ ТВОИТЕ МАТЕРИАЛИ.. ИЛИЯН Е ЛУД.. ТОЛКОВА ЛИ ТЕ Е КОРАВО СЪРЦЕТО ДА ПУСКАШ ТИЯ ГНУСНИ КЛИПОВЕ АКО Е ТАКА ЗА ХУМОР ЮТУБ НЯМАШЕ ДА МУ ЗАЛИЧИ 80 КЛИПА.. И ПРОКУРАТУРАТА НЯМАШЕ ДА ОБРАЗУВА ДЕЛО СРЕЩУ ИЛИЯН.. ДАВАМ ТИ ДВА ДНИ ДА ЗАЛЕЧИШ ВСИЧКО..

    Дамян Диамандиев avatar

    Продължавам да запаметявам всяка извадка от тези коментари. Тонът все още е остър, имайки предвид „ултиматомите“, които ми давате. Аз също поддържам теорията, че човекът очевидно има психически отклонения. Но никъде не съм казал/написал нищо лошо за въпросната Елиза, с което не разбирам и естеството на проблема. Имейлът ми е публичен и можете да пишете на него: damyan@haha.bg
    Призовавам ви още един път да поддържате нормалния тон и да не си позволявате да ме заплашвате и да ми поставяте ултиматоми, защото ще се принудя да дам сериозна гласност на цялата комуникация, която водим. С удоволствие бих удовлетворил молбата ви да махна и да преправя каквото е нужно, за да се чувствате добре, но няма да приемам заплахи и обиди от каквото и да е естество.

ЯВОР КОЛЕВ Е НАЧАЛНИК КОМПЮТЪРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ.. И ТОЙ КАЗА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ОБИДИ КЛЕВЕТИ ЗАПЛАХИ РАЗПРАВИ В ЮТУБ И ФЕЙСБУК КАКВИТО СА НА ИЛИЯН СИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.. А ЩОМ ВИЖДАШ КЛИПОВЕТЕ СА МУ ЗАЛЕЧЕНИ ТОВА НЕ ТИ ЛИ ГОВОРИ НЕЩО ЧЕ ТИ ГИ НАСЛАГА НАНОВО.. СЕГА Е ЕПИДЕМИЯ НЕ Е ЗА РАЗХОДКИ И КОНТАКТИ.. АКО В ТЕБ ИМА ГРАМ ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ЧОВЕЩИНА ЩЕ ЗАЛИЧИШ ДЕТО СИ КОМБИНИРАЛ 1 ЧАС КЛИП НА ИЛИЯН.. ТИ СИ ГО ПУСНАЛ АКО НЕ ГО ЗАЛЕЧИШ.. ИМА КОЙ ДА ТЕ ИЗДИРИ .. ТО ИМА ПАПКА В ПРОКУРАТУРА ЗА ИЛИЯН.. ХУМОР ХУМОР ТОВА НЕ Е ХУМОР.. ДА ОБИЖДАШ С ДУМИ КУРВА И ПОДОБИЯ ДА ЗАПЛАШВАШ С УБИЙСТВО Я СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА.. НЕ СИ 10 ГОДИШЕН НЯКАКЪВ ПСИХОБОЛЕН ИЛИЯН ДА ТЕ ВПЕЧЕТЛЯВА..

В ЮТУБ ВЪВ ВСИЧКИ КЛИПОВЕ ИМА СТРЕЛКА КЪДЕ ПИШЕ ДА ИНФОРМИРАТЕ ЮТУБ АКО СЪДЪРЖАНИЕТО НА КЛИПОВЕ Е ОБИДНО ЗАПЛАШВАЩО.. СЪДЪРЖАНИЕ КАТО ИМАШ СТРАНИЦА HAHA.. ТВОЯТА ГЛАВА ТВОЯТ МОЗЪК НЕ ОСЪЗНАВА ЛИ ЧЕ ТОВА Е ОБИДНО СЪДЪРЖАНИЕ АКО НЯКОЙ ЗА ТЕБ ЗАПОЧНЕ В ЮТУБ ДА ПИШЕ СИ ПЕДАЛ ДА ТЕ УБИВАТ ПРИЯТНО ЛИ ЩЕ ТИ БЪДЕ.. ЗАСТАНИ И ОТ СТРАНАТА НА ПОТЪРПЕВШИЯ… АКО ДО ДВА ДНИ НЕ ПРЕМАХНЕШ КЛИПОВЕТЕ И СЪДЪРЖАНИЕТО ИМА КОЙ ДА ТИ ПОТЪРСИ СМЕТКА… САМО ТОВА ЩЕ ТИ КАЖА… ДЕТО СЕ ПОДИГРАВАШ С ХОРАТА ЗАПОМНИ ГОСПОД ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ ПОД НЯКАКВА ФОРМА ДАЛИ КАТАСТРОФА ЩЕ ПРЕТЪРПИШ НО САМ ЩЕ СЕ УБЕДИШ.. НЕ МОЖЕ ДА, СЕ ПОДИГРАВАШ ТИ С НЕЩАСТИЕТО НА ХОРАТА И ТОВА ДА ТЕ КЕФИ…

Току ЩО СЕ ОБАДИХ В СОФИЯ НА ЕДНА ИЗВЕСТНА ЛИЧНОСТ.. И Й КАЗАХ ЗА ТЕБ.. И МИ ВИКАТ ЧЕ ЕЛИЗА МОЖЕ ДА ТЕ ОСЪДИ АКО НЕ ПРЕМАХНЕШ КЛИПОВЕТЕ И ТОВА КОЕ СИ МИСАЛ ЗА НЕЯ.. АЗ СЪМ Й ПЪРВА БРАТОВ4ЕТКА И НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ ТИ ДА СЕ ГАВРИШ… ИМА И ДРУГИ ТЕМИ КОИ МОЖЕШ В САЙТА СИ ДА ПУСКА Ш.. МАЛОУМЕН ЛИ СИ ДА УНИЖАВАШ ХОРАТА.. ХАЙДЕ ИЛИЯН Е ШИЗОФРЕНИК ОТ МАЛЪК НО ТИ.. ДА СЕ КЕФИШ НА НЕНОРМАЛНИ НЕЩА… МАХАШ ВСИЧКО ИНАЧЕ ЩЕ ПОСТРАДАШ И АКО НЕ ВЯРВАШ НАМЕРИ МАРТИН КАРБОВСКИ ДАЖЕ И ТОЙ ИСКАШЕ ДА ПРАВИ ФИЛМ ЗА ТАКИВА КАТО ИЛИЯН И ТЕБ КОИТО ПУСКАТЕ УНИЖАВАЩИ КЛИПОВЕ ЗАЩОТО КАРБОВСКИ ИСКАШЕ С ТОЯ ФИЛМ ДА ВНЕСАТ ЗАКОН В ПАРЛАМЕНТА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ И ИЛИЯН КОИТО ПУСКАТЕ УНИЖАВАЩИ ЧОВЕКА НЕВЕРНИ ИНФОРМАЦИИ КЛЕВЕТИ ОБИДИ ЗАКАНИ.. СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА НА НИВО ИЛИЯН ЛИ СИ БЕ… НЯМАШ ЛИ СРАМА ДА ПИШЕШ БИЛО ЗА ЕЛИЗА БИЛО ЗА ИЛИЯН.
ГОСПОД ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ ТЕБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *