Вълшебник Илиян Петров Недев и Катерицата Беатрис

  • от Damyan
  • 09.12.2018
  • 16 Коментара
Сподели за здраве и пари!
57Shares

Предистория

Доста от вас сигурно са чували за Вълшебник Илиян или Маг Илиян и катерицата Беатрис. Но нека да ви кажа малко повече.

Преди около 9 години (2009) мои приятели направиха група във Фейсбук, където си публикувахме само наши глупости и тъпотии – нещо напълно обичайно.

Обаче изведнъж един от приятелите ми публикува интересно видео, на което се виждаше изправен възрастен мъж и до него изправено дете. Видеото започна с мъжа: „Казвам се Илиян Петров Недев и съм последовател на въртящите се дервиши.“ После с детето започнаха да се въртят на място. Казах си „Какво по дяволите гледам!?“ и разбира се продължих да гледам – то няма да съм аз иначе. Въртенето продължи около 3 минути. Въртящите спряха да се въртят и мъжът започна да се навежда и кланя както е изправен и да повтаря: „Аллах да помага! Аллах да помага! Аллах да помага!“ Тогава радарът ми за интернет дебилизъм потвърди наличието на съкровище и започнах да ровя за още видео материали свързани със същия човек.

След като открих Вълшебник Илиян, с мои приятели го разпространихме сред всичките си приятели. Няколко месеца по-късно нямаше наш връстник, който да не е чувал за прочутия екстрасенс и медиум от Русе. Следващото нещо, което чух е, че Маг Илиян има собствено предаване от спиритуално ниво по Диема Фемили – ЕзоТВ.

Вълшебник Илиян по Езо ТВ - Диема Фемили
Вълшебник Илиян изчиства всякакви магии в ефир.

Затова се мобилизирах да събера всички налични видео материали с Вълшебник Илиян и да ги обединя в едно ултра видео за бяла енергия и по-добра карма.

Кой е Маг Илиян

Маг Илиян или Вълшебник Илиян (Илиян Петров Недев по лична карта) е човек, който твърди, че е вещ екзорсист, екстрасенс, медиум, гадател, пътуващ във времето, говори самуански и маморски език, просветен в божеството на Катерицата Беатрис и други извънземни религии, организиращ екскурзии до планетата Оло, срещи с андромедианците и т.н.

Вълшебник Илиян екзорсист
Илиян Петров Недев изповядва сложни магии и ритуали.

Доста информация на един път, а? Уверявам ви, че това е само една фина прашинка от CV-то на Маг Илиян. Аз всеки ден обогатявам познанията си за този човек и черпя сили от енергийните му източници.

Освен това, Илиян Недев изпъква с познанията си за екстравагантни растения и животни, които имат дълбоко лечебни сили.

Вълшебник Илиян яде годжи бери
Вълшебник Илиян яде годжи бери.

Първи прояви на Вълшебник Илиян

В уводната част споменах за видеото, в което Маг Илиян е последовател на въртящите се дервиши. Това е измежду първите неща, които излязоха в интернет с участието на Илиян Петров Недев. Други екстравагантни видео клипове на Маг Илиян са импровизирани песни за черния козел, сярната гъба, целебната левурда, Метеора и славата на черния орегонски трюфел. Всички те са включени в ултра видеото за бяла магия, което съм качил най-отдолу.

Илиян Недев и Черния Козел

Сякаш нашият герой е под влиянието на алкохол… Или той просто си е така.

Това е откъс от видеото към песента за черния козел, което показва завидни танцови умения. А оригиналното видео е включено в големия видео материал за по-добър живот.

Появи се и негов профил във Фейсбук, който бързо изчезна. Дали е бил негов или не, аз не мога да кажа. Но снимковите материали вътре бяха доста достоверни.

Странен ритуал, включващ странни плодове.

Мое любимо видео с Вълшебник Илиян е това, в което е последовател на търкалящия се йога Шерил Октан Баба и се търкаля в някакъв парк – всеки ден между 5 и 12 км.

Самото видео показва, че Вълшебник Илиян черпи сили докато се търкаля. Тези сили очевидно са доста могъщи и не биха могли да бъдат овладяни от всеки маг-самозванец.

Екзорсист Илиян в телевизията

Цъкаш си каналите на телевизора вечерта и що да видиш? Нашият герой е завладял телевизията. Стои на бюро около свещи, маха черна магия в ефир на всеки, който се обади… и който е склонен да изтърпи 2.40 лв. с ДДС на минута. Елитната телевизия-домакин беше Диема Фемили – Езо ТВ.

Илиян Недев е ТВ Водещ
Вълшебник Илиян маха черна магия срещу 2.40 лв. на минута (с ДДС)

Да, той е. Просто се е обръснал на контра и брадата я няма.

Налице беше окултният език в речника на медиума, както и сложни думи и имена, които не сте чували досега: нощта на Хатор, ритуали с помощта на саламандрите, повелителят на мечките, извънземна флора и фауна и т.н.

Интересен бе един от епизодите, където Вълшебник Илиян проведе ритуал с помощта на карти Таро за еднорози. Бяха изречени заклинания за премахването на копанарска циганска магия, която беше изгорена с помощта на слънцето и луната:


О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!
О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!
О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!

Изричането на това заклинание трансформира ДНК-то на зрителката и стигна то шеснадесетата ѝ чакра.

Това заклинание доказва, че извънземните сили могат да бъдат канализирани за премахването на злини и черни магии. Такива могат да бъдат небесните тела, както и извънземните от Сириус и Андромеда.

От тези епизоди става ясно, че Маг Илиян е пътувал във времето и е бил в 900,000 год. сл. Хр. Там той е видял, че край на света няма да има. Пътешествието във времето става с помощта на растение, наречено трапанатас (плаващ, воден орех – дяволски орех в превод на български език). Изяждането на една ядка от плодовете на трапанатас преди заспиване може да ви отведе във всеки един период от настоящето и бъдещето, стига да изречете вашето желание преди заспиване.


О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!
О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!
О-ом-м-м харибал-хаби-и-и!

Божеството Катерицата Беатрис и беатрицизма

Вълшебник Илиян е нещо като пророк на религия, обожествяваща катерица – Катерицата Беатрис. Всички поклонници на Катерицата Беатрис се наричат беатрицисти, а самата религия – беатрицизъм. Държавата на Катерицата Беатрис се нарича Лорофания и там се говори на лорофански език.

Върховен бог: Катерицата Беатрис

катерицата беатрис
Катерицата Беатрис

Като всяка една катерица-бог, Катерицата Беатрис се отличава със златен ланец едра плетка, на който виси златен жълъд.

Това е една невероятно прекрасна, вълшебна религия, която се изповядва в бъдещето – 79,285 година сл. Хр. Беатрицизмът свързва истината с науката и ги кара да вървят ръка за ръка. Самият беатрицизъм се състои от 111 стъпала и 111 небеса за постигане на духовен живот. Всяко от сто и единадесетте небеса има седем поднебеса и е отредена катерица, която отговаря за него. А за всички небеса отговаря милата царица Беатрис.

Мантрата към божеството Катерицата Беатрис се изпълнява както следва:

„Ку-у-у-у-у, ко-о-о-о-о, ку-у-у-у-у, ко-о-о-о-о, ко-о-о-о-о Беатри-и-и-и-ис!
Ку-у-у-у-у, ко-о-о-о-о, ку-у-у-у-у, ко-о-о-о-о, ко-о-о-о-о Беатри-и-и-и-ис!“

Това в превод означава „Божествена, мила, катерица Беатрис, води ме по пътя на истината, по пътя на светлината, по пътя на просвещението.“

Да се върнем към сто и единадесетте небеса. За първото небе отговаря зелената катерица Принцеса Лара.

Катерицата беатрис - принцеса лара
Принцеса Лара

Зелената катерица Принцеса Лара има седем подпринцеси, всяка от които отговаря за всяко едно от седемте поднебеса на първото небе.

За сто и единадесетото небе отговаря великата прекрасна розова катерица Фана.

катерицата беатрис - розовата катерица Фана
Розовата катерица Фана

Фана също има седем подпринцеси, които, съответно, отговарят за по едно от седемте поднебеса на сто и единадесетото небе.

За всяко едно от останалите сто и девет небеса също отговаря под-божество катерица. Всяко едно от под-божествата има по седем подпринцеси-катерици, които отговарят за всяко поднебе. На всички 111 небеса и 777 поднебеса. Да обобщим броя на катериците:

1 х върховен Бог – Катерицата Беатрис

111 х подбожества – катерици

777 х подпринцеси – катерици

Това прави религия от 889 катерици.

Беатрицизмът има 22 степени на просвещение. Ако в продължение на една година научите първото просвещение с един милион мантри към Катерицата Беатрис, то вие ще можете да превръщате жълъдите в злато, малките шикалки в платина и големите шикалки в диаманти с помощта на божествената катерица.

Катерицата Беатрис прави невероятни чудеса! Ще можете да лекувате всякакви болести и ще знаете всички езици по света, не само в нашата вселена, а във всички галактики, вселени и светове, паралелни галактики, паралелни вселени и паралелни светове, както и във всички анти-вселени, анти-галактики и анти-светове.

Върховната книга за Катерицата Беатрис се състои от 8,825 страници. Който я прочете ще постигне духовно спокойствие, съвършенство и познание за всички езици във всички паралелни вселени и светове – ще бъде просветен и усмихнат.

Илиян Катерицата
Щастлив вълшебник

Не си същият човек след като изчете всичко това, нали? Може би ще намериш спасение в божеството на красивата катерица.

Пропадане в Ада

След като Маг Илиян става известен гадател и медиум, Венета Райкова го кани два пъти да гостува в „Горещо“. Попаднах на най-различни материали и интервюта с нашия герой в интернет (надявам се достоверни). Там той твърди, че след гостуването си на Венета Райкова е пропаднал директно в Ада и че всичката свръх естествена сила, която притежава, всъщност идвала от Сатаната, а не от Бога. Затова нашият герой се отказвал от всичко, в което е вярвал и моли за прошка от всички, на които е сторил зло по някакъв начин.

Молитва с химикал в устата
Вълшебник Илиян моли за прошка.

Вълшебник Илиян твърди, че още разполага със силите си, но не желае да ги ползва, както и че е бил няколко пъти в Ада. Освен това, нашият маг смята, че няма човек, който да разбира от развалянето на магии така както той и твърди, че всички са мошеници, както и че повечето врачки и баячки са за съд.

Похвалното е, че Вълшебник Илиян си признава, че телевизионните му изяви са пълна глупост с цел зрителите да се обаждат на телефонни линии, струващи 2.40 лв. с ДДС на минута. А още по-тъжното е, че божеството Катерицата Беатрис е било напълно скалъпено с цел рейтинг – МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ!? Аз съм шокиран!

Емигрант в Чужбина

Незнам дали Вълшебник Илиян е изпаднал в някаква душевно-нравствена черна дупка, но следите му по-нататък ни отвеждат в чужбина. Разни интернет източници твърдят, че немотията и депресията е пратила нашия герой в Гърция, където състоянието му е било като на български хъш в Букурещ години преди освобождението – без пари, храна, подслон, телефон и т.н. След 2014 год. забелязваме, че клиповете от Метеора и тучните левурдови ливади на Витоша са заменени от селфи видеа показващи зле брадясал, беззъб мъж на средна възраст.

Тъжен Вълшебник Илиян
Тъжен вълшебник

Няма го свежия подскачащ вълшебник. Образът по-скоро става изстрадал. Появяват се песни като:


Аз са и*ъ.
Ти са и*еш.
Ние всички, всички са и*ем.
Йе*ем!

Вълшебник илиян си танцува
Вълшебник Илиян си танцува и си го снима.

Всяка песничка е придружена от танц с крачетата – наляво, надясно, наляво, надясно. И както се снима на селфи (щото вече явно няма кой да го снима), навежда телефона надолу, за да си заснеме танца с крачетата. Миличкият човечец…

Илиян Недев в банановата плантация
Илиян Недев в банановата плантация

От по-нататъшните видеа забелязваме, че нашият герой се прехвърля в по-топлите страни. Във видеото си, където изпълнява „Банановият рап“ Маг Илиян твърди, че е в Еквадор, събира си нелегално банани от разни бананови плантации и си ги яде с бездомните. В други видеа Маг Илиян даже споделя, че редовно ходи да проси.

Маг Илиян е гушнал тиква
Маг Илиян е гушнал нещо като тиква.

Коя е Е. Г. П.

Емигрантският, хъшовски живот на Вълшебник Илиян загатва омраза към жена на име Е. Г. П.. Успях да намеря три видео материала с омразно съдържание към въпросната Е. Г. П.. Включени са във видеото за пречистване отдолу.

Той много пъти се обръща към нея с думите:

„к*рво сириянска“ (предполагам идва от „Сириус“)
„мама ти райска да е*а“
„гадна к*ва, мръсна от Юпитер, от Марс, от Уран“
„мамичката ти нептунска, плутонска“
„Sieg Heil”
“ща вкарат в горящо олио“
„ку*ва рептилска“
„кибер-ку*ва“
„к*рва на атлантите“
„зверски, зверски ще те убия аз“
„рап, рап, рап, рап, рап, рап“
„не само тук, навсякъде ще ти пръснем г*за“
„ще те напълня с банани“
„що мразиш бананите бе!?“
„мамичката ти от Мамор“
„криминална идиотка“

Но коя е тя? Във Фейсбук излизат няколко профила на това име, но знае ли човек дали това е въпросната жена?

Затова започнах да чета коментари към статии и видеа и стигнах до информацията, че Е. Г. П. е негова стара съседка, с която очевидно са скарани. Явно имат някакъв конфликт. Един коментар в YouTube разказва как група приятели са вкарали Е. Г. П. и Илиян Недев в обща Фейсбук група или чат. Може би това е причината за видеото, в което Екзорсист Илиян твърди, че Е. Г. П. го преследва във Фейсбук и ще си смени профила, както и че ще се отърве от сим картата на телефона си и ще си купи нова. А пък Е. Г. П. имала компромати, с които целяла да го вкара в затвора или лудницата до април 2018. Може би това са заплахите от рода на „Зверски, зверски ще те убия аз.“

Друга информация, която намерих е, че Вълшебник Илиян е принудително върнат в България от Канарските Острови по нареждане на бългаската прокуратура. Там се твърди, че той е осъден, защото заплашвал Е. Г. П.. Изтрили са и канала му в YouTube, където я е заплашвал.

Нямам никакви сведения за достоверността на последните два параграфа, както и дали Катерицата Беатрис е реално божество – хаха. Просто споделям информацията, която съм намерил.

Но е интересно съвпадението на някои факти и събития. Например, че последното видео на нашия маг е от март 2018. Не съм намирал по-скорошни видеа. Дали наистина е заточен някъде? Но не е и сигурно дали видеото е било снимано тогава. През март е качено от някой си там. Или пък, че има видео, в което нарежда Е. Г. П., че го преследва във Фейсбук. Но коментари в YouTube сочат, че разни хора го добавили в някаква група с нея. Може би той си мисли, че тя ги върши тези неща, а всъщност са случайни хора.

Всички Видеа на Илиян Магьосника

Тук съм събрал всички видео материали на Илиян Недев, налични в интернет. Яжте по една сярна гъба и се насладете на материала.

Всички налични видео материали на Вълшебник Илиян Недев.

Текстове на Песни

Да, точно така! Играх си с часове и изкарах текстовете на по-известните песни на Вълшебник Илиян. Научете тези мантри и си ги пейте в уединение, за да постигнете душевен мир.

Текст на „Черния козел“


Чик-чики-рака-така
чик-чики-рака-а-а
Черния Козел
Черния Козел

чик-чики-рака-рака
чик-чики-рака-рака
чик-чики-рака-а-а
Черния Козел

Ах, козльо, козльо
колко си добре!
Имаш си тревичка!
Хапваш си ти!

Чик-чики-рака-рака
чик-чики-рака-а-а
чик-чики-рака-рака
рак-рак-рак!

Черния Козел!
Черния Козел!
чик-чики-рака-рака
рак-рак-рак!

Рак-чики-рики
чи-чак-чак-чи-рики
рики-рики-рики
чак-чи-чак-чи-чак
чак-чики-рики
рики-чи-чак

Черния Козел!
Черния Козел!
Ти си много добре!
Ха-ха-ха-хаус нейшън! (!?)

Чик-чики-рака-рака
чик-чики-рака-а-а
Черния Козел! (х6)

Чик-чики-рака-чака
чик-чики-рака-рака
чик-чики-рака-рака
ХА-ХА!

Текст на „Вкусната сярна гъба“


Сярната гъба-а-а (х3)
вкусна е!

Хапвайте си я
сярната гъба-а-а,
сярната гъба-а-а,
вкусна е!

Хапвайте си я
сярната гъба-а-а (х6)
вкусна е!

сярната гъба-а-а (х3)
вкусна е!

Ла-ла-ла-ла-ла-лей,
ла-ла-ла-ла-ла-лей,
сярната гъба-а-а
вкусна е!

сярната гъба-а-а (х3)
вкусна е!

Хапвайте си-и-и,
вие-е-е-е
сярната гъба-а-а,
ай шукария-а-а!

Трак-траката-траката
трак-траката-трака-трака
трак-траката-трака-траката!

Текст на „Целебната левурда“

Ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, целебна,
ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, целебна,

Ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, зелена,
ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, целебна,
ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, зелена,
ле-е-евурда-вурда-а-а, хубава, зелена!

Хапвам си левурда с кисело мляко. (х4)

Тука има много, много левурда. (х3)
Тука има много, цели поляни.

Хапвам си левурда (х3)
с кисело мляко.

Хапвам си левурда
с кисело мляко.
(х2)

Ла-ла-ла-ла-ла-лай (х4)

Хапвам си левурда
със кисело мляко.
ла-ла-ла-ла-ла-лай
ла-ла-ла-ла-ла-лай

Хапвам си левурда с кисело мляко. (х3)
Много е полезна. Хапвайте си и вий!
Хапвайте си и вий!
Хапвайте си и вий!

Ла-ла-ла-ла-ла-лай (х2)
ра-ра-ра-ра-ра-рай (х2)

Много е полезна. (х3)
Хапвайте си и вий!

Много е полезна. (х3)
Хапвайте си и вий!

Текст на „Метеора“

Това е вторият видео клип на Вълшебник Илиян, който безследно изчезна от интернет пространството. Но моето съзнание дълбоко е запечатало припева на тази песен.


Метеора, метеора
има много манастири.
Метеора, метеора,
24 са на брой.

Текст на „Черния орегонски трюфел“


Гло-о-о-о-ори оф бляк орегон трюфле! (х6)

Орегон бляк трюфле! (х3)

Гло-о-о-ори оф орегон бляк трюфле! (х4)

О-о-о-о-орегон! Бля-а-а-а-ак трюф-ле!
Орегон бляк трюфле!
Орегон бляк трюфле!
Черни-и-ият орегонски трюфел!

Много-о-о-о е вкусен!
Хапнете си и вий!
Дъ намбър уан трю-уфлес ин уорд!

Номер едно във света е!
Най-хубавият е черни-ят орегонски трюфел!

Ето-о-о тая
кучка дет я виждате –
тя може да го извади!

Във Ю-ЕС-ЕЙ, в Америка,
във САЩ, във Америка –
дъ бест, дъ най-добрия.

Орегон трюфлес!
Глори! Глори!
Глори оф орегон бляк трюфлес!

Глори оф орегон
бля-а-ак трюфлес!
Глори оф орегон бляк трюфлес!

Орегон бляк трюфлес! (х3)

Заключение…

Много ми е сложно да формулирам заключение след всичко това, което написах. Но ще кажа, че Вълшебник Илиян ми е един от любимите образи в интернет. Въпреки че не намирам за много нормално това, което прави, той винаги ме е радвал и с усмивка на лице съм гледал всяко ново видео от него. Това е единственият човек, който на ден се търкаля между 5 и 12 км – подвиг, заслужаващ адмирации.

Но да оставим майтапа настрана. Зад образа на нашия Маг Илиян очевидно стои една тъжна история за човек, който трудно намира одобрение и накрая бяга в чужбина, за да живее просешката. Макар и забавни, видеата му започват да будят съжаление – занемарен човек на средна възраст, без зъби, който краде банани и ги споделя с просяците на Еквадор – от звездата на Езо ТВ до просяците в Еквадор. Това непременно те кара да се замислиш кой си и къде можеш да се озовеш.

П.П. Ако намерите неточности в статията или искате да споделите още информация свързана с Вълшебник Илиян, ни пишете или ни оставете коментар. Ще се радвам да обогатя тази творба.

П.П.П. Искаш ли и ти да напишеш такава статия в haha.bg? Регистрирай се и напиши черновата от профила си. Ние ще редактираме материала, ще го публикуваме и ще се погрижим да достигне до хиляди читатели. А ти ще обереш славата!

За негово величество автора: Дамян Диамандиев Победител ВИП Админ
Направих този сайт. Пак заповядайте.
Сподели за здраве и пари!
57Shares
Tags: , , , , , ,
5 1 Гласувай!
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
16 Изказвания
Най-нови
Най-стари Най-гласувани
Инлайн мнение
Виж всички
16
0
Изкажи си положението...x