Вицове за лятото, морето и още нещо…

  • от Keti
  • 17.06.2022
  • 0 Коментара

Дигитални B2B услуги от haha.bg: Маркетинг, операции, инфлуенсърство - Кефи ли те сайта ни? Можем да направим куп яки неща и за теб! Цъкни върху този текст, за да се свържеш с нас!

Сподели за здраве и пари!
0Shares

Вицове за блондинки на море

вицове за блондинки на море

Стояли си три блондинки на плажа. Едната се доближила до морето, топнала пръст във водата и се възмутила:
– Ама морето е солено!
– Сложи му едно захарче! – казала втората.
– Еми то пак е солено!
– Тогава сложи още едно! – казала пак втората блондинка.
Тогава се обадила и третата блондинка и се сопнала:
– Много сте глупави! Ми разбъркайте го де!

Блондинка пристига в Бургас:
– Я… морето е синьо пък на картата пише Черно.

– Муцка, да си боядисам косата червена за лятото?
– Защо?
– Иска ми се да направя нещо необичайно с главата си.
– Прочети книга.

Симпатична блондинка закъсва с автомобила (Корсичка) на път за морето, спира отваря капака и започва да оглежда какво точно има под него. До нея спира мъж с БМВ, след щателен преглед заявява:
– Вижте, не съм специалист по колите, но с удоволствие бих ви помогнал, имам въже мога да ви изтегля до най – близкия сервиз. Единствено Ви моля тъй като съм почитател на високите скорости, ако Ви се стори, че бързам натиснете клаксона или ми присветнете с фаровете.
Тръгват, но не след дълго БМВто го изпреварва Ауди с бясна скорост, забравяйки, че дърпа блондинката шофьорът присвил очи стиснал зъби и натиснал газта до дупка. 100… 120… 150… 180… 200 км/час, почти настига Аудито докато блондинката едва успява да задържи корсата на пътя и в същото време да натиска клаксона до полуда и свети с фаровете, така тримата преминават с бясна скорост покраи пътния патрул на КАТ.
Старшините си говорят:
– Еееее видя ли бе, как се гонят БМВ-то и АУДИ-то.
– Ти остави БМВ-то и АУДИ-то, ами видя ли блондинката с Корсата, не стига, че ги настигнала, ами и свети и свири път да и дават.

Из дневника на блондинка след морски круиз: 
„Първи ден – подготвих всичко за круиза и се вълнувам. Втори ден – Видях делфини и китове. Срещнах капитана – много импозантен мъж… Трети ден – днес се къпах в басейна. Капитанът ме покани да обядвам на неговата маса. Джентълмен… Четвърти ден – капитанът ме покани в каютата си. Вечеря на свещи, шампанско… Помоли ме да преспя при него. Отговорих му, че няма шанс, омъжена съм… Пети ден – вечерта наминах в бара. Капитанът ме почерпи няколко питиета. Отново поиска да спи с мен. Заплаши ме, че ако откажа, ще потопи лайнера… Неделя – вече за 10-ти път спасявам 1500 души!“

Музей в Египет. Екскурзовод води група и обяснява:
– Ето това е синът на фараона, това е жената на фараона, това е братът на фараона, а това е мумията на фараона….
В групата една блондинка сръчква приятелката си и пита:
– Муцка, нещо не разбрах, тази мумия – каква му се пада на фараона?

Блондинки:
– Муцка, ама Африка била наблизо!
– Откъде знаеш?
– Ми, имам колега негър, който идва с колело на работа!

Заключение

Летните смешки и вицове са доста разтоварващи от сивото ежедневие. Всички вицове за лятото действат вдъхновяващо, ободряващо и те зареждат с положителни емоции през целия ден, за да можеш да продължиш работните си задължения ползотворно. Надяваме се, че добре си се позабавлявал и поне за миг сме успели да те откъснем от действителността.


P.S. Искаш ли и ти да напишеш такава статия в haha.bg? Регистрирай се и напиши черновата от профила си. Ние ще редактираме материала, ще го публикуваме и ще се погрижим да достигне до хиляди читатели. А ти ще обереш славата!

За негово величество автора: Keti
Кажи нещо за себе си с няколко думи - да знаем.
Сподели за здраве и пари!
0Shares

Дигитални B2B услуги от haha.bg: Маркетинг, операции, инфлуенсърство - Кефи ли те сайта ни? Можем да направим куп яки неща и за теб! Цъкни върху този текст, за да се свържеш с нас!

Етикети:, , , , , , ,

Страници: 1 2 3 4 5 6

5 5 Гласа
Оцени материала
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x
()
x