Вицове за Иванчо и Марийка

  • от Damyan
  • 07.04.2019
  • 1 Коментар
Сподели за здраве и пари!
102Shares

В заключение…

Стигна чак до тук? Ама ти си герой, бе! Ако статията с вицове ти е харесала, удари и едно споделяне във фейсбук, за да я прочетат и другите!

Както виждаш, има доста смешни вицове за Иванчо – въпросният Иванчо. Въпреки че повечето от ситуациите отгоре са твърде преувеличени, за да граничат с реалността, аз съм сигурен, че си разпознал себе си в поне няколко от тях. Това само потвърждава, че във всеки от нас има по един Иванчо или по една Марийка. То иначе нямаше да ги има тези вицове… Мръсни или не, тези вицове ще продължават да съпровождат живота ни докато споменът за тях не избледнее и не се появят други герои на българския житейски хумор.

Няма да забравя как десет годишната дъщеря на братовчедка ми ми разказа виц за Иванчо, който аз знам от дете. Обаче, вместо да започне с “Иванчо си играл навън”, вицът започна с “Иванчо бил в мола”! Още в началото се изсмях! Но това не трябва да ни учудва след като светът се върти, а барабар с него и хуморът. Ще се появяват нови и нови вицове за Иванчо във все по-модерни обстановки. А накрая Иванчо ще изчезне и сигурно ще бъде заменен от нови, по-модерни герои – Александърчо и Викторийка или Викторчо и Николетка. Това няма никакво значение, защото Иванчо е като бог – той е един единствен, независимо от името, което му се приписва.

За негово величество автора: Дамян Диамандиев Победител ВИП Админ
Направих този сайт. Пак заповядайте.
Сподели за здраве и пари!
102Shares
Tags: , , , ,

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

3.7 6 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
1 Изкажи си положението
Най-нови
Най-стари Най-гласувани
Инлайн мнение
Виж всички
1
0
Изкажи си положението...x