Haha.bg – Социална мрежа за вицове и смешни истории

 • от Damyan
 • 23.09.2018
 • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
12Shares

Обичаш ли хумора, вицовете и смешните разкази? То ако не ги обичаше нямаше да си тук. Обявявам новото попълнение в дигиталния свят на смеха – haha.bg. Защо ли? Защото другите определено не го правят добре и реших аз да го направя както трябва. Смях до скъсване на 100%!

Haha.bg? Честно ли, брат?

Честно, да! Работата е там, че всичко започна на 3-ти февруари, 2018 г. с една Фейсбук група за вицове, наречена Кеш Виц. Тя още си съществува де. Даже ставаме все повече и повече.

kesh vic

И после си помислих „Ми то групи за вицове – бол! Трябва нещо по-… нали.“ И така, бум бам, малко бачкане, креативност, добри контакти, sugar, spice, everything nice и ето го haha.bg – социална мрежа за вицове и смешни истории. Абе, изобщо… да има!

Поток от Вицове в HAHA BG

Това е един непрестанен поток от вицове–бумеранзи. В доста случаи даден виц започва от нас, циркулира из интернет пространството и социалните мрежи и после пак при нас се връща. Какво да правиш… И за да не си помислите, че си говоря пълни тъпотии ще ви дам няколко:

– Обичам те!
– Колко?
– Колкото и да си проста.

Как викат на жените дето не правят фелацио?
– Не ги викат.

– Асанее! Дитету глътна патрон!
– Не го насочвай към мене, ма!

– Как се трупа опит в медицината?
– Труп, труп, труп…

Не е зле, а? И аз си го помислих преди няколко месеца и ето го сайта. Ако ти се четат още смешни вицове, тук е твоето място. Най-якото е, че докато си четеш можеш също и да публикуваш. Събираш лайкчета, коментираш, пишеш си с другите – голям кеф!

socialna mreja za vicove

Виц обществото ни расте експоненциално и ще продължава да расте.

Всеки виц от сайта ни може да бъде споделен в социалните мрежи. Просто маркирай целия виц с мишката и те бутончетата ще си изскочат. Тарикатско, а?

Смешни Истории

Това е блог секцията ни, където ще виждате смешни и забавни статии, както и интересни и развлекателни интервюта с добре познати хора. Доброто в случая е, че всеки един от вас може да напише статия на нашия сайт, използвайки съответното подразделение. Просто си правиш профил, отваряш мястото за писане, хващаш перото и му даваш.

profil v haha.bg

Ако ти липсва вдъхновение и тема за писане ето ти няколко идеи:

 • Галин Калчев – Релефа
 • Деян Неделчев – Икебаната
 • Илиян Петров Недев – Вълшебник Илиян
 • Гошо от Почивка
 • В Момента Отваряме Виното
 • Изнасиленият Стоян от Село Паскалевец
 • Пийняците от Пловдив
 • Заклетият Трезвеник
 • Дует Дибидюс

Тези не са малко като цяло и за всеки един от тях могат да се изпишат стотици страници. Аз съм си избрал няколко и ги мятам. Ако трябва да съм честен, любимият ми е „Варненецът Йосиф Иванов“, който просто излезе от пътя, който по принцип не е пил и по принцип му е за първи път. Как да не напиша 2,500 думи за този клет човечец?

Ако усещаш скрития хумористичен публицист в себе си значи си дошъл където трябва, защото тук всеки има думата.

Трябва да се спазват само няколко дребни условийца:

 1. Материалът да е лично твой и да не е публикуван другаде. Все пак уважаваме авторското право.
 2. Материалът да е написан грамотно. С други думи, нека да не сме от Каменар. Ние ще поправяме, където и каквото можем, ама чак да ги пренаписваме наново… нали.
 3. Материалът ти да е хумористичен, забавен, развлекателен и интересен, че да не им е тъпо на хората като го четат …нали.

Бутон “Не харесвам!”

Това е най-сладката част от социалната мрежа за вицове на haha.bg. Социални мрежи – бол! Но при нас можеш открито да не харесваш, използвайки съответния бутон:

buton ne haresvam

Така че ако те дразни на някой тъпия виц, може просто да цъкнеш “Не харесвам” вместо да се заяждаш!

Мобилно приложение

В XXI век не е етично да мъчиш хората. Затова решихме да ви улесним, създавайки мобилно приложение за Apple и Android. Сваля се от сайта и предоставя 100% функционалност без ограничения.

И ся кво?

Дефакто и деюре haha.bg е общество от хора, които се интересуват от хумор и смешки. Ако смяташ, че и ти можеш да изпъкнеш с нещо забавно, то ти непременно трябва да го публикуваш в haha.bg. А ако си скучен, безинтересен, тъп и грозен то тогава, моля те, не влизай в сайта ни. Няма да ти хареса.

Ми нищо. Т‘ва е то. Наслаждавай се и ако имаш да кажеш нещо повече го направи през профила си в haha.bg.

publikuvai smeshna statiya v haha.bg

Да, ама ти нямаш профил още. Ми направи си от тук:

Ако пък имаш някакви препоръки и предложения би било добре да ги чуем. За тази цел можеш да използваш този имейл адрес admin@haha.bg или направо контакт формата на сайта ни. Ще ти върнем отговор, щото сме яки.

А ако се познаваш с мен може просто да ми звъннеш да пием по едно и да обменим опит.

Айде!

За негово величество автора: Дамян Диамандиев Победител ВИП Админ
Направих този сайт. Пак заповядайте.
Сподели за здраве и пари!
12Shares
Tags: , , , ,
0 0 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x