Рожден ден на Кеш Виц при Вечер на вицовете

  • от Damyan
  • 06.02.2019
  • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
145Shares

На 3 февруари 2019 измина една цяла година от създаването на бащата на haha.bg – фейсбук групата Кеш Виц! По този повод, всеки свързан по какъвто и да е начин с Кеш Виц или haha.bg е канен да отпразнува рождения ни ден на 24 февруари 2019 в 20:00 часа в Бар Петък, град София на събитието “Вечер на вицовете – Виц дуели”!

Вход: свободен

Имаш едно безплатно питие от нас! (Прочети надолу.)

На този ден и това място нашите партньори от “Вечер на вицовете” организират поредното шоу с Виц дуели на живо. Победителят в дуелите ще бъде излъчен с помощта на публиката и висококвалифицирано жури:

  • Димитър Туджаров – Шкумбата
  • Рафи Бохосян – Рафи

Най-якото е, че всеки от вас може да участва във виц батълите. Можеш да се запишеш за участие посредством прикачения файл отдолу или директно на място. Идва ти реда по време на шоуто, даваме ти микрофон и ти имаш възможността да смаеш всички с най-добрия си виц. А журито и публиката ще отсъдят кой ще продължи напред в надпреварата и кой ще спечели наградата на вечерта:

  • Каса бира
  • Сертификат “Душата на компанията”

Дори и да не спечелиш първото място, всеки участник получава една безплатна бира от Вечер на вицовете!

Запиши се за участие във Виц дуели на Вечер на вицовете

Изтегли файла отдолу и го попълни.

След това изпрати попълнения формуляр на admin@haha.bg. Така ще се запишеш и ще те очакваме на 24 февруари на сцената на бар Петък!

Линк към официалното събитие във Фейсбук

Безплатно питие

Все пак празнуваме рожден ден, нали? По този повод черпим всички наши гости едно безплатно питие от нас – бира или чаша вино. За целта трябва да попълниш формулярчето отдолу и ние ще ти изпратим имейл, в който ти да потвърдиш питието си. (Ако не виждаш формуляра отдолу, значи сигурно вече си го изпратил/а. Ти колко искаш да пиеш, бе!?)

[mailmunch-form id=”738933″]

След като попълниш и изпратиш формата отгоре, ще получиш имейл за потвърждение на заявката си. Отвори имейла и потвърди своето безплатно питие. Така ние ще те очакваме в Бар Петък на 24 февруари и ще ти налеем едно от нас! Само ще трябва да ни се представиш, за да те намерим в списъка.

Очакваме те на по питие и виц батъл!

Айде!

За негово величество автора: Дамян Диамандиев Победител ВИП Админ
Направих този сайт. Пак заповядайте.
Сподели за здраве и пари!
145Shares
Tags: , , , , ,
0 0 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x