Победител за месец октомври – летящ старт с вицове

  • от Damyan
  • 14.11.2018
  • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
3Shares

Измина първият месец живот на нашата рожба за вицове – haha.bg. Получихме изключително много позитивни отзиви в социалните мрежи – поздравления за добра идея, за перфектния за целта домейн, за супер UX и доста други. Много хора си предложиха услугите безплатно, само и само, за да бъдат съпричастни с идеята. За сега не сме се възползвали, но, като цяло, това означава адски много за нас.

Летящ старт за haha.bg

Haha.bg стартира на 1 октомври 2018 г. в един иначе тих понеделник. Много хора си направиха регистрации и публикуват вицове регулярно, което може само да ни радва! Много хора се свързаха с мен, за да ми кажат, че се кефят на сайта. Някои даже пожелаха да им помогна с техни настоящи проекти.

совалка

Изобщо, доста добър старт с много положителни реакции отвсякъде! Освен това ставаме все повече и повече. Обществото ни се разраства както в уеб пространството под името haha.bg, така и в социалните мрежи, които съвестно стопанисваме:

Facebook страница: https://www.facebook.com/HahaBulgaria/

Twitter профил: https://twitter.com/HahaBG_ или @HaHaBg_

Instagram профил: https://www.instagram.com/haha.bg_/ или @haha.bg_

YouTube канал: https://www.youtube.com/channel/UCDU5Uv5-KJDuF_teNuQ-vbQ

Ако искате да ударите едно рамо, последвайте haha.bg в тези социални мрежи и бъдете хумористично ангажирани. В крайна сметка, „Светът е оцелял, защото се е смял.“

А ако все още нямаш профил в haha.bg нямам абсолютно никаква идея какво още чакаш. Цъкай ТУК, регистрирай се и почвай да пускаш вицове, да лайкваш, коментираш, споделяш и т.н. Социална работа, брат…

Изобщо, занимавам се с доста неща, което ми прави адски кеф между другото. Качвам снимки, снимам вицове, комуникирам с доста хора, бачкам, пия, хвърча наляво-надясно. Намалил съм спорта (което си личи от видеата), но това тепърва се променя.

Борбата на вицовете

Както, може би, вече знаете, месечната награда от 50 лв. за най-харесван виц се премести от Фейсбук директно на сайта ни. И след като месецът свърши дойде време мое величество официално да обяви резултатите за най-лайквания виц. Надпреварата беше доста люта, между другото.

канадска борба

Защо ли? Ами защото три вица имаха еднакъв брой харесвания. Затова се наложи да се допитам до добрия стар Кеш Виц във Фейсбук, за да обявя официалния победител. Ето ги и трите вица, които се биха за месечния ни приз:

NukeRabbit с вица за подстригването

Двама приятели отиват да се подстригват, но нямат пари. Решават, че няма как да им сложат обратно косата и първия влиза. Фризьорът – двуметров негър. Подстригва го и му вика:
– 20 лева.
– Ама аз нямам пари…
– Еми като нямаш ще те еб@.
Опънал го и го пуснал. Излиза нашият и другият го пита:
– Ко става? Има ли проблеми?
– Няма… влизай!
Влиза вторият, повтаря се случката и излиза. Първият пита:
– Как е? Подстрига ли се?
– Да.
– Еб@ха ли те?
– Не!
– Хм, странно… и мен не ме еб@ха…

Борислав Динчев с вица за Бай Ганьо в Лондон

Вървял си Бай Ганьо по улиците на Сохо в Лондон и търсел подходящо място, където да задоволи мъжките си нужди. Влязъл той накрая в един публичен дом. Подредили му се момичетата, избрал той една хубавица и тя го повела към стаята.
– Колко? – пита Бай Ганьо.
– Ами 20 лири за секс на пода, 40 за секс на дивана и 60 за секс на ей това огромно легло.
Вади Бай Ганьо 60 лири и ги тръшка на шкафчето.
– Оу, мистър, искате любов и нежност в кралското легло? – любопитства девойката с древна професия.
– Абе к’во ти кралско легло, бе! Три пъти на пода!

Ci с вица за дятото и селфито

– Дядо, правил ли си селфи?
– С елфи не съм го правил, само с 2 джуджета и оня вампир – баба ти…

Най-харесван виц за октомври 2018

Оставих три дни за гласуването, което определи най-смешния виц за октомври 2018. И-и-и-и… победител за месец октомври с 65 гласа в своя полза е-е-е-е…
.
.
.
.
.
.
БОРИСЛАВ ДИНЧЕВ с вица за Бай Ганьо в Лондон!

виц-победител

И Боби честно си спечели месечната награда на haha.bg – 50 лв. кеш, грамота за своя виц и специален бадж на победител в нашия сайт.

плащане

С кеф да си я изпие и да продължава все така с яките вицове!

И сега к’во?

Вече тече месец ноември и следващият победител може да си ти.

Затова си направи профил и почвай да цъкаш вицове с нас. Коментирай с гифчета, споделяй, харесвай с реакции – абе, знаеш как е.

А на всичкото отгоре, скоро ще има и нововъведения навсякъде. Толкова са много, че не мога да ги изброя, а и не искам – хаха!

За негово величество автора: Дамян Диамандиев Победител ВИП Админ
Направих този сайт. Пак заповядайте.
Сподели за здраве и пари!
3Shares
Tags: ,
5 1 Гласувай!
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x