Победителят с най-харесвания виц за декември 2018 г.

  • от Damyan
  • 14.01.2019
  • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
213Shares

Майко, вече е 2019. ЗА МНОГО ГОДИНИ НА ВСИЧКИ …пожелали на софийския затвор в едно анонимно обаждане. 😀 Ние също влязохме в новата година подобаващо – с много смях и нови членове в нашата социална мрежа за вицове! Регистрациите пристигат ежедневно и по много! А Инстаграма ни ГЪРМИ! Ако не си ни последвал, напиши в Инстаграм търсачката @haha.bg_ и ни последвай, защото знаем къде живееш! 😀

Сблъсък между два вица

И вече е време да обявим победителя за декември 2018 г. Отново имахме доста оспорвана битка и сблъсък между два вица с еднакъв брой лайкове. Единият виц беше на blondeminion, а другият на smile7.

Пуснах така познатото запитване в Кеш Виц групата кой аджеба да спечели. И след ден за размисъл и еднодневно гласуване, членовете излъчиха победител!

Най-смешният виц за декември

И победителят за декември 2018 г. е smile7 с вица за зъболекаря и ревнивия съпруг:

Жена при зъболекаря. Ревнивият й мъж й звъни по телефона 3 пъти, докрай. На четвъртия път зъболекарят се изнервя, вдига телефона и казва: – Свършвам, плюе и тръгва!

Този виц донесе на smile7 сертификат, 50 лв. кеш, бадж на победител в сайта ни и потупване по рамото.

Силвена, с кеф да си изпиеш наградата и да си мислиш за нас докато го правиш!

smile7 беше наградена успешно и вече се радва на наградата си. Да ни е жива и здрава и да продължава все така с яките вицове.

А ти?

Новият месец вече тече! Ти също можеш да участваш в надпреварата. Просто трябва да си направиш профилче при нас и да публикуваш някой виц, който да изкърти конкуренцията! Ако нашите читатели му дадат най-много лайкове ти ще бъдеш на мястото на Силвена другият месец.

Затова ако нямаш профи при нас, просто си направи и ги мятай. Сложи си и профилна снимка и кавър, за да не седиш като някой джендър на аватара си. Ето ти и бутонче за лесна регистрация:

Нови кирии на сайта ни

Пуснахме и някои нови неща в сайта – лайв чат и съобщения между членовете, галерия със смешни снимки и TV секция с компилации. Нали… да не кажете, че нищо не вършим.

Поддържаме и свръх-удобно мобилно приложение, което се сваля от самия ни сайт. И к’во излиза…? Влизаш през телефона си в www.haha.bg , запаметяваш сайта на хоум скрийн-а си и вече имаш свръх удобната социална мрежа за вицове и смях + чат, за да си пишеш с авери, когато си поискаш.

С това завърши 2018 година за haha.bg! Ще бъдем още по-дейни през 2019 г. и ви гарантираме едно забавно преживяване на нашия уебсайт!

Айде!

Дамян

За негово величество автора: Дамян Диамандиев Победител ВИП Админ
Направих този сайт. Пак заповядайте.
Сподели за здраве и пари!
213Shares
Tags: , ,
0 0 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x