Най-скъпите курорти по Нова година са в България

  • от katrin.tsigova
  • 30.12.2022
  • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
0Shares

Скъпичко си е по празниците! Ако някога сте си мислели, че по празниците човек се отпуска и започва да харчи безрасъдно, прави сте! Най-скъпите курорти по Нова година все сме си мислели, че са онези с бял пясък и целогодишно лято, но тази година се оказа, че бъркаме. Отдавна българските курорти се опитват да се наредят сред най-скъпите в Европа и света, като миналата година хотел в Кюстендил за 4 дни струваше повече от екскурзия до Дубай за 6 дни.

Тази година също се наредихме в най-скъпите курорти по Нова година. Пословични станахме с офертата от 11 500 лева за 4 нощувки във Велинград. За сървиса, които можем да получим на родна почва, това даже са “малко” пари. Статистиката сочи, че за 3 нощувки в наш курорт трябва да се бръкнем с поне 1000-1500 лева на човек.

В кои курорти можем да празнуваме Нова година за по-малко пари?

Направихме кратко проучване и се оказва, че за сумата от 11 500 лева можем да отидем на сафари в Кения, да гледаме мащабно шоу с фойерверки в Сингапур, да изкараме една седмица на Малдиви, Сейшели или Бали и да се гмуркаме във водите на Индийския океан в Танзания или да се порадваме на качествен сървиз във Велинград. “Ден година храни” важи с пълна сила за родните хотелиери.

По празниците, в луксозните български хотели може да бъдат забелязани много родни знаменитости кой от кой по-известен. Златки, мулатки, родни футболисти са част от гостите на тези изтънчени места. За скромната сума от почти 12 000 лева, което е годишната заплата на средния българин, вие ще имате ексклузивната привилегия да се накиснете в джакузи с хлор до видни плеймейтки и да ядете пържола с гъбен сос. Ако помните, тръгнаха шеги и слухове, че Илън Мъск също си е позволил разточителството да си запази мечтан президентски апартамент във Велинград, а програмата предвещава да е богата и културна. Е, Павароти се е оказал зает за тази зима, но Преслава ще го замести подобаващо.

Където и да решите да празнувате Нова година, няма да ви излезне евтино. На фона на растящата инфлация и завишението на цените по празниците ще е интересна зима. Но нали веднъж се живее… Пуцай куме!

За негово величество автора: Катрин Ka ВИП Админ
he-he
Сподели за здраве и пари!
0Shares
Tags: , , , , , , , ,
0 0 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x