Алкохол – 5 странности, които вършиш пиян

  • от Rositsa
  • 26.10.2018
  • 0 Коментара
Сподели за здраве и пари!
0Shares

Да поговорим за консумацията на алкохол. Вие не консумирате, нали? Да, да… И ние. Но случвало ли ти се е да вършиш нелогични неща докато си пиян? Не? И на нас не ни се е случвало, което е и причината за следния поучителен материал.

Великите мисли на великите хора

Рядко срещам хора, които не пият, но когато се случи, директно ги подминавам. Шегувам се. Но все пак, както е казал великият Достоевски:  “Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става обратен или умира от гъбички и херпес!” Такава искреност, такова чувство за такт! И все пак смятам, че Достоевски не е прав в едно отношение – присъствието на алкохол си води до оглупяване и това си е. В този ред на мисли, нека разгледаме пет сценария, с които най-вероятно всеки би се оприличил…

Пиян Кърмит

Великите признания на нормалните хора

Първо признание

Любимото ми… Сещам се за всички наши излизания… Мисълта тече в посока: “Ооо днес не ми се излиза, хайде само за по едно”… Познато? Знаем как приключват тези вечери. Еди, ако четеш това, днес не ми се излиза! Та, както се казва “Най-мразя, като кажа не ми сипвай и да не ми сипят…” Това е то. Същото е като кажа на Дамян, че “може да ми дояде вечерята” и той наистина да я изяде. Много тъжно, много тъжно.

Второ признание

Вече е 2 ч. през нощта, но ти си твърдо решен да се обадиш на всеки, който би могъл да се довърши с теб. Кой нормален спи изобщо през уикенда, нали… „Къде си? Идвай!“ отеква в ушите на сладко спящия си човечец, провокирано от някоя турбо ретро чалга, която ви свързва от малки или от най-новия хит на The Voice, който ви е запленил сърцето и ви кара да преоткриете себе си и да преосмислите живота си.

Трето признание

Фактът, че ставаш високо интелектуален, започваш да си компетентен по всякакви въпроси, без грам да разбираш от тематиката и започваш да се изтъкваш с това какви велики дела си сътворил в този живот. А сега хайде малко по-сериозно… Излезли сме да се забавляваме, а не да се правим на такива каквито не сме. Всеки ден можем да си мрънкаме колко е зле държавата, правителството, момичетата, момчетата. Chill… А мрънкача да пие по-малко, че е ужасно дразнещ, като е пиян.

Четвърто признание

Сякаш някакво чудовище се е вселило в теб и като пийнеш малко му отваряш вратата, която се явява устата ти и то започва да бълва лоша енергия, да казва неща, които по принцип не би казал… Тук не съм сигурна колко е лошо това, но знам, че появи ли се този приятел е време за лягане. И не забравяйте „Идиот!“ не е лоша дума, но на трезво бихте казали „Не си прав…“

Пето признание

Не мога да пропусна най-често срещаното странично действие на алкохола… любовта. Как става така, че винаги в този момент искаш да обичаш и да бъдеш обичан? Ако си обвързан/а, си лепка на гаджето си, ако не си, си спукваш телефона от писане с бивши, настоящи, бъдещи и неопределени. Тази мистерия е странна за мен… И винаги трябва да има драма, без нея е скучно, както и без вода…

Пиян Пинко

Уикенд и алкохол

Понеже отново се задава уикендът, ето някои съвети за щастлив живот и приятни почивни дни… Ако някой ви каже, че не му се излиза, знайте, че той/тя е вашият човек! При получаване на обаждане в 2 ч. през нощта, излезте! Явно този човек наистина държи на вас… Недейте да мрънкате, обиждате и да знаете много, на никой не му е приятно и никой няма да ви вземе насериозно, а и е по-добре просто да се отпуснете. А ако някой от обратния пол изобщо ви пише в петък или събота вечерта… вече си знаете. Ай със здраве, наздраве и не забравяйте да четете и публикувате вицове докато си пиете!

П.П. Искаш ли и ти да напишеш такава статия в haha.bg? Регистрирай се и напиши черновата от профила си. Ние ще редактираме материала, ще го публикуваме и ще се погрижим да достигне до хиляди читатели. А ти ще обереш славата!

За негово величество автора: Rositsa ВИП Админ
Обръщам огромно внимание на детайлите...
Сподели за здраве и пари!
0Shares
Tags: , , ,
0 0 Гласа
Оцени материала
Абонирай се
Уведоми
guest
0 Изказвания
Инлайн мнение
Виж всички
0
Изкажи си положението...x