Публикувай виц или смешна история

Публикувай смешен виц или забавна история на сайта на haha.bg напълно безплатно! Просто се присъедини към нашата социална мрежа за смях и си ти!

Публикувай Вицове или Смешни Истории

Вземи своя личен профил в haha.bg и публикувай вицове и статии директно на нашия уебсайт. Кликни бутона отдолу и следвай стъпките за регистрация, за да получиш своя личен акаунт. Сложи си профилна снимка, кавър изображение, попълни информацията за себе си и остави обратна връзка, за да могат и другите членове да разберат кой си. След като получиш своя личен профил, можеш да публикуваш вицове директно в сайта на haha.bg.

Има и още, твоят личен профил ти дава правото да пращаш смешни и забавни публицистични материали, които ние ще отразим в нашия сайт. Ако чувстваш авторът да рипа вътре в теб, то ти си дошъл на правилното място! Дай му!

Фийд с вицове от наши членове

Прегледай нашия динамичен фийд с вицове, където ще отидат и твоите вицове, ако се осмелиш да да качиш нещо!

Лайквай, коментирай, споделяй, пускай емоджита, гифчета и всичко друго, каквото трябва да може една уважавана социална мрежа.

Последни смешни истории

Ето и последните заглавия в хумористичния блог на haha.bg. Цъкни на заглавието, за да отидеш на съответната смешна история.

Ако публикуваш смешна история от профила си, то тя ще се отрази в нашия блог както всички други хумористични материали. Ти ще си отбелязания автор и ще получиш кредит за усилията си.