Най-страхотната река у нас: Осъм

Комедийно шоу “Вицария” – частно парти с вицове

Ако имате парти, което искате да овкусите с нашето комедийно шоу с вицове, то вие вече имате тази възможност. Правите рожден ден, ергенско парти или тийм билдинг? Ние ще освежим програмата ви и ще ви пукнем от смях.

Телефон за контакт: 0885 403 631

Всички събития
Вицария - вицове на парче

“Вицария” – Вицове на парче от кухнята на haha.bg

“ВИЦАРИЯ” е комедийно шоу за вицове и смешни истории тип Open Mic, в което участие взема и самата публика. Най-аплодираният разказвач печели два билета за комедиен спектакъл. Шоуто се провежда из цялата страна и се радва на сплотена и всеотдайна публика.

Частно комедийно шоу

Във Вицария всеки участник получава сцената за себе си, за да разкаже виц или смешна история. Ако разказвачът е добър, то той следва да получи бурни увации, които ние ще измерим посредством шумомер на екран. Оценката на всеки разказвач се записва на интерактивна дъска, показваща класирането в надпреварата.

Интерактивна дъска с участници във Вицария

Та, знаеш ли вицове или опросто обичаш да ги слушаш и да се смееш? Умееш ли да разказваш смешни истории? Артистичен ли си? Ако отговорът на поне един от тези въпроси е “ДА”, то Вицария определено ще ти допадне. Ако си готов да развеселим събитието ви и да ви пукнем от смях, позвъни на този номер за детайли: 0885 403 631.

Всички събития

Вицария е комедийно събитие за вицве и смешни истории, създадено от haha.bg. Водещ на шоуто е Дамян Диамандиев, който има над 20 комедийни събития зад гърба си и е горд носител на наградата на публиката на габровския “Благолаж” за наддумване с хумор.

Вицария - водещ Дамян Диамандиев

Вицария може да ви посети както в София, така и в някой друг град. Палим бат-мобила и пристигаме!